Redactia.ro
Home » Monden » Andra și Cătălin Măruță au coronavirus! Anunțul făcut de prezentatorul Tv

Andra și Cătălin Măruță au coronavirus! Anunțul făcut de prezentatorul Tv

GALERIE FOTO (2) Andra și Cătălin Măruță au coronavirus! Anunțul făcut de prezentatorul Tv

Andra și Cătălin Măruță au coronavirus! Cătălin și Andra Măruță au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, iar anunțul a fost făcut chiar de prezentatorul tv pe rețelele de socializare. Ce le-a transmis Cătălin Măruță fanilor săi?

Andra și Cătălin Măruță au coronavirus! Anunțul făcut de prezentatorul Tv

Andra și Cătălin Măruță au coronavirus! Cătălin și Andra Măruță formează unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Artista și prezentatorul de la PRO TV au împreună doi copii minunați și o carieră de succes. Ei bine, se pare că cei doi au primit o veste la care nu se așteptau vreodată să o primească. Andra și Cătălin Măruță au coronavirus! Prezentatorul Tv a fost cel care le-a dat vestea fanilor săi pe rețelele de socializare. Potrivit acestuia, atât Andra cât și soțul său sunt bine, nu au simptome specifice virusului. „Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță. Mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta e, chiar o să avem o vacanță cu toții împreună în perioada asta, vrând, nevrând. Asta e. Va trebui să stăm 14 zile acasă. (…) Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine, suntem în forță, puțin roz nu strică niciodată, așa că vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri. Aveți grijă de voi. Sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a spus soțul Andrei pe contul lui de Instagram.

Referitor la emisiunea acestuia, reality show-ul va continua să fie difuzat, iar echipa de producție caută cele mai inedite momente pentru a-i delecta pe telespectatori. Cătălin Măruță, fiind o fire optimistă a declarat că aceasta veste a picat într-o perioadă foarte bună, pentru că cei doi copii ai săi, David și Eva sunt în vacanță, iar în felul acesta va petrece mai mult timp alături de aceștia. Cătălin, Andra și cei doi copii ai lor se vor trata de acasă, unde vor sta 14 zile în carantină. Prezentatorul tv i-a sfătuit pe internauți să aibă grijă de sănătatea lor, spunându-le că-i va ține la curent cu ce se mai întâmplă în izolare.

Catalin si Andra Maruta au coronavirus

Andra și Cătălin Măruță, o poveste de dragoste ca-n filme

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de mai bine de 12 ani, iar cei doi s-au susținut întotdeauna unul pe celălalt, iar carierele sale au evoluat împreună. Deși formează un cuplu în prezent, între cei doi nu a fost dragoste la prima vedere. Se pare că totul a început cu o relație de prietenie, după care unul dintre ei a făcut primul pas. „Mi-a plăcut enorm naturalețea ei, faptul că era firesc de frumoasă, de simpatică, de amuzantă. A fost dragoste… la primele vederi. Nu știu dacă m-am îndrăgostit când am făcut cunoștință, dar ne-am plăcut de la început unul pe celălalt.”, a povestit Cătălin Măruță.

Cel care a făcut primul pas a fost Cătălin, care i-a pregătit o surpriză romantică Andrei. „Noi ne cunoșteam de mai mult timp, mă tot invita în emisiunile lui la TVR, dar eram prieteni, atât. Treptat, însă, destinul a făcut să ne apropiem, de la o întrevedere la alta băgam de seamă câte lucruri avem în comun. Și odată, la Cerbul de Aur, ne-am dat seama că e ceva romantic între noi, că nu mai suntem doar amici…” a povestit Andra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: