Redactia.ro
Home » Monden » Un celebru cântăreț și-ar dori o aventură cu Andra. Cătălin Măruță a rămas șocat

Un celebru cântăreț și-ar dori o aventură cu Andra. Cătălin Măruță a rămas șocat

Andra, desființată de fani din cauza fiicei sale

Un celebru cântăreț din România și-ar dori…o aventură cu Andra. La aflarea acestui lucru, Cătălin Măruță a rămas șocat. I-a dat, însă, o replică pe măsură, cântărețului.

Cine și-ar dori o aventură cu Andra

Un artist celebru din România a șocat prin răspunsul său la proba cu sosurile picante, de la emisiunea ”La Măruță”. El a dezvăluit că și-ar dori o aventură cu…Andra. Cum soțul cântăreței era de față, Cătălin Măruță, a rămas surprins, informează wowbiz.ro.

Dar, artistul nu s-a lăsat intimidat de reacția lui Cătălin Măruță și a continuat. El a spus că îl poate înlocui chiar și pe managerul ei. Dacă managerul ei vrea să-l suplinesc, o fac oricând, cu plăcere”, a mai spus artistul.

Ce replică i-a dat Cătălin Măruță cântărețului

Cel despre care este vorba, este Sorin Brotnei, fost membru în trupa Akcent. Inițial, Cătălin Măruță i-a dat replica: „Deci faci d-astea”. Apoi însă,  a schimbat rapid subiectul.

Cătălin Măruță și Andra  s-au căsătorit în anul 2008. Ei au doi copii împreună, David și Eva Măruță, care sunt foarte activi în mediul online. Eva Măruță are chiar și un canal de youtube unde ne ține la curent cu detalii din viața ei și uimește prin vorbele sale.

„Ne-am hotărât când ei erau mici să îi protejăm în acest fel. Am vrut să de ținem numele paginilor lor pentru a ne asigura că nu le ia cineva cu rele intenții. Apoi, știind cât de expuși suntem, ne-am asumat că vor apărea de mici în presă sau în social media, dar am vrut să se întâmple cum și cât vrem noi. Așa putem să îi monitorizăm, să îi ajutăm, să îi protejăm”, a spus Andra.

În vlogurile sale, Eva apare mai mereu cu fratele ei, David, și tatăl ei, Cătălin Măruță. Ca de obicei, Eva spune mereu cuvinte care îl amuză și pe tatăl ei. La cei 5 ani, Eva are deja personalitate.

”Cătălin: Păi dimineața, oameni buni, la micul-dejun, pe lângă omleta cea mai bună făcută de mine, pe langa sandwich-ul cel mai bun făcut de mine..

David: Pe bune, tati? Mami le face cel mai bine.

Cătălin: Pe bune? Eva, cine le face cel mai bine?

Eva: Bucătarii și mami.

Cătălin: Bucătarii și mami?

David: Mami face cea mai bună omletă.

Eva: Nu, mama Ibi (n.r. bunica). Mama Ibi m-a spart.

Cătălin: Cum adică te-a spart? Te-a spart cu ce omletă a făcut?

Eva: Da, m-a spart… praf… nu mai știu să mai gândesc”.

Ce vrea Eva să devină atunci când va crește

Mulți se așteaptă ca Eva sau David sau chiar ambii copii să urmeze cariera mamei, cea de artist. Andra a dezvăluit într-un interviu ce și-ar dori să devină fiecare dintre frați.

”Ea filmează în fiecare zi, stați puțin. Se trezește, și primul lucru pe care-l face este să se filmeze. Zice: <Mama, astăzi vreau să mă filmez 24 de ore, să fac un vlog!> Vlog pe care nu-l postăm, nu postăm chiar orice filmează ea. Dar este la fel de energică și cum să spun, hotărâtă că asta vrea să facă, si ea și David.

Ei sunt hotărâți că asta vor, dar David vrea să fie și gamer. A văzut el ceva pe Youtube, un gamer super apreciat și care a câștigat… nu știu să zic exact, nu mă pricep, dar eu îl susțin. E normal acum, suntem în perioada în care încercăm tot felul de lucruri”, a mărturisit Andra, pentru revista Unica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: