Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu o desființează pe cântăreața Andra. Ce spune despre soția lui Măruță

Oana Zăvoranu o desființează pe cântăreața Andra. Ce spune despre soția lui Măruță

Oana Zăvoranu își continua seria atacurilor acide la adresa “colegelor” din showbiz. A venit timpul să se ia de Andra a lui Măruță, despre care, evident, nu are cuvinte prea frumoase.

Când Oana Zăvoranu începe, pare că nu se mai oprește. Sau cel puțin așa putem descrie pe scurt seria atacurilor la adresa tuturor divelor din peisajul monden românesc.

Fie că sunt fiice de politicieni, fie că sunt creatoare de modă, artiste sau influenceri, Oana nu mai iartă nimic.

Andra, desființată de Oana Zăvoranu

După ce le-a desființat pe Oana Roman, Andreea Bănică, Adelina Pestrițu, Andreea Marin, Christina Ich, Querida o ia la bani mărunți pe Andra Măruță.

Întrebată de fanii de pe Instagram ce părere are despre Andra Măruță, Oana a răspuns fără nicio ezitare.

„Neinteresantă ca personaj monden, voce bună, melodii mediocre în proporție mare, dar un artist serios și muncitor, de bun simț. Cel mai mare defect: Măruță”, a scris Oana și a pus un emoticon care râde cu lacrimi.

Zăvoranu , atac la Adelina Pestrițu

Nu cu mult timp înainte de a vorbi mai puțin drăguț de Andra Măruță, Oana Zăvoranu o desființa pe Adelina Pestrițu. A caracterizat-o într-un mod chiar și mai violent pe una dintre cele mai apreciate influencer din România. Le-a spus fanilor că o consideră o persoană ipocrită.

„Nu e nimic de plăcut, falsitate, ipocrizie, minciună și cai verzi pe pereți. Tu crezi ceva din ce zice? Te-a convins să cumperi ceva? Dacă da, ți-a plăcut că ai fost îndemnată să iei?…Răspuns: NU! Pentru că nimic nu e real, ci artificial. Deschideți ochii odată cu influencereala asta obosită… Ce e aia?

Nu vedeți că nici nu știe să vorbească? V-a mințit când și-a tăiat nasul că a căzut cu rolele?..Serios?… Nu, avea o bârnă cât casa, năsoasa și exemplele pot continua că eu le știu mai bine”, le-a mărturisit Oana Zăvoranu tuturor urmăritorilor ei.

Oana Zăvoranu, atac la Cătălin Botezatu

Nu vă gândiți că reprezentanții sexului tare au scăpat de criticile Oanei. Este vorba chiar de Cătălin Botezatu, care a fost luat la rost de Querida pentru produsele pe care le promovează. Zăvo i-a sugerat lui Bote chiar să își facă mai multă reclamă la propriile creații.

Trebuie să se respecte mai mult și să nu mai facă reclamă la orice c!@#t, așa cum ar trebui ca designer la nivelul lui să poartă/promoveze mai mult propriile creații, nu să poarte numai creatori celebri”, a mai scris recent Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu l-a mai acuzat pe creatorul de modă că ar căuta persoanele pe care le cunoaște doar atunci când are nevoie de ceva. „În rest… e ok ca om, doar că nu te caută decât atunci când are el nevoie…”, a mai explicat în continuare Oana Zăvoranu.

Oana Roman, făcută praf de Querida

Însă seria de atacuri marca Oana Zăvoranu a atins punctual culminant când Querida a făcut-o praf pe Oana Roman. Enervată de un comentariul făcut la adresa ei de soția lui Marius Elisei, în emisiunea lui Măruță, Querida a răbufnit.

A urmat un mesaj plin de ironii și injurii pentru fiica lui Petre Roman.

A fost odată că niciodată o «fetiță» cu mare poftă de mâncare. Părinții credeau că o să îi treacă, dar poftă de mâncare și apetitul pentru scandal și mizerie a crescut direct proporțional cu dimensiunile «trupului» ei. (…) O cheamă Onuca Pateut, dar mai nou răspunde la numele de Peppa Pig”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: