Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, ironie cruntă la adresa Oanei Roman. „A fost odată ca niciodată o „fetită” cu mare poftă de mâncare”

Oana Zăvoranu, ironie cruntă la adresa Oanei Roman. „A fost odată ca niciodată o „fetită” cu mare poftă de mâncare”

GALERIE FOTO (3) Oana Zăvoranu, ironie cruntă la adresa Oanei Roman

Oana Roman a atacat-o pe fosta parteneră a lui Pepe, Oana Zăvoranu, după ce s-a aflat că artistul divorțează de soția sa, Raluca Pastramă. Cum era de așteptat, Oana nu a trecut cu vederea reacția acesteia, și a „taxat-o” extrem de dur pe sotia lui Marius Elisei.

Oana Zăvoranu, ironie cruntă la adresa Oanei Roman. „A fost odată ca niciodată o „fetită” cu mare poftă de mâncare”

Oana Roman a jignit-o pe fosta soție a lui Pepe, Oana Zăvoranu după ce artistul a declarat că va divorța de soția sa, Raluca Pastramă. Ei bine, cum era de așteptat, Oana Zăvoranu nu a trecut cu vederea intervenția fiicei lui Petre Roman și i-a transmis un mesaj foarte violent. Oana a postat pe Instagram câteva imagini cu Oana Roman, de pe vremea când aceasta avea multe kilograme în plus, însoțite de un mesaj tranșant. „A fost odată ca niciodată o fetiță cu mare poftă de mâncare. Parinții credeau ca o să-i treacă, dar pofta de mâncare și apetitul pentru scandal și mizeria a crescut direct proporțional cu dimensiunile trupului ei. Parintii, mai ales tatal a fugit în lume, numai ca să nu aibă de-a face cu ea. O cheamă Onuca Pateut, dar mai nou răspunde la numele de Peppa Pig„, a fost doar o parte din mesajul Oanei Zăvoranu pentru Oana Roman. Reamintim ca in urmă cu câțiva ani, cele două au mai avut un scandal, iar atunci Zăvoranca a criticat-o pe Oana că nu slăbește.

Oana Roman a atacat-o pe Oana Zăvoranu

Oana Roman se pare că nu a trecut de conflictul din trecut și a jignit-o pe Oana Zăvoranu. Invitată împreună cu soțul ei la Măruță, Oana a acceptat provocarea ”Spuneți tot sau vă ia gura foc”, unul dintre jocurile celebre din emisiune, și vedeta a trebuit să o caracterizeze pe Oana Zăvoranu. ”Deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine”, a fost răspunsul Oanei Roman. Oana Roman este bună prietenă cu Pepe, așa că i-a luat apărarea de multe ori acestuia, motiv pentru care Oana Zăvoranu se lua întotdeauna de kilogramele în plus ale acesteia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: