Redactia.ro
Home » Monden » Imagini senzaționale cu Oana Roman după ce a dat jos mai multe kilograme. Cum arată vedeta în colanți

Imagini senzaționale cu Oana Roman după ce a dat jos mai multe kilograme. Cum arată vedeta în colanți

GALERIE FOTO (3) Imagini senzaționale cu Oana Roman

Oana Roman a uimit după ce a reușit să dea jos mai multe kilograme într-un timp foarte scurt. În ultima perioadă vedeta a tot postat fotografii în care apare îmbrăcată în ținute surprinzătoare, dar acum Oana și-a șocat din nou fanii. Soția lui Marius Elisei s-a pozat în colanți.

Imagini senzaționale cu Oana Roman după ce a dat jos mai multe kilograme

Încă din copilărie Oana Roman a fost aspru criticată din cauza greutății sale, astfel, vedeta s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus. Ei bine, acele vremuri au trecut, iar Oana le-a demonstrat tuturor că prin ambiție, poți face orice. Vedeta a slăbit considerabil în ultimele luni, iar aparițiile sale sunt senzaționale.

Oana Roman a decis că vrea să dea jos mai multe kilograme, după ce a pus pariu cu o prietenă, și se pare că nu se mai oprește. Oana a declarat că a reușit să scape de kilogramele în plus cu ajutorul dietelor, iar acum poate să poarte hainele pe care le-a visat dintotdeauna. Cu toate că lumea era obișnuită ca aceasta să îmbrace numai rochii largi, ei bine, Oana i-a surprins pe toți.

Oana Roman în colanți

Invitată într-o emisiunea Tv, Oana a venit îmbrăcată în colanți, așa cum nu a mai fost văzută niciodată. Pantalonii mulanți i-a scos în evidență trupul absolut schimbat. ”Acum un an nu as fi putut sa mi imaginez ca voi putea sa am astazi aproape 5 masuri mai putin la haine. M-au ajutat rezulatatele extraordinare ale procedurilor de remodelare corporala si ambitia mea de a tine dieta. Nu exista minuni. Aparatele sunt foarte bune, dar fara dieta nu rezista rezultatele. Acum continui si apoi ma voi menține. Pentru asta trebuie in continuare ambiție.”, spunea ea pe Instagram.

Oana Roman a reușit să slăbească 20 de kilograme, dar aceasta nu vrea să se oprească aici. Fiica fosta ministru al României, Petre Roman este dispusă să lupte în continuare, și să mai slăbească alte 15 kilograme. Aceasta a precizat că mănâncă ce își dorește, dar are grijă la cantități, dar și la distanța între mese.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: