Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a ajuns la capătul răbdării! A luat o decizie drastică

Oana Roman a ajuns la capătul răbdării! A luat o decizie drastică

Oana Roman a slăbit

Oana Roman a luat o decizie de ultim moment! Sătulă de cei care o critică, vedeta a decis să pună piciorul în prag.  Așadar ea a anunțat pe rețelele de socializare ce are de gând de acum încolo.

Oana Roman le dă peste nas răutăcioșilor

Oana Roman nu mai este dispusă să accepte răutățile celor din jur. Vedeta a decis că este momentul să decurgă la un anume gest pentru siguranța ei. Ea a anunțat pe rețelele de socializare cum va reacționa față de oamenii care îi vor mai comenta răutăcios. Mai exact, îi va bloca pentru a nu îi mai vedea conținutul postat.

”Vorbiți aiurea, dau block! Direct! Jigniți, faceți mișto, mă faceți urâtă și penibilă, primiți block. Punct!”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram, semn că s-a saturat să ignore mesajele pline de ură și critici la adresa imaginii sale.

Oana Roman a slăbit în ultima vreme

Silueta Oanei Roman din ultima vreme a suferit modificari, semn ca vedeta se preocupa de felul in care arata. Kilogramele pierdute par sa nu ii impresioneze pe internauti care nu s-au sfiit sa o atace pe Oana.

Oana Roman a simtit nevoia sa ii puna la punct pe cei care care se tot iau de infatisarea ei. Aceasta ar fi fost acuzata ca isi ascunde falcile si gusa, in incercarea ei de a poza perfect pentru retelele de socializare. Infuriata de cele citite pe internet, Oana Roman a luat atitudine si a postat un story in acre apare complete nemachiata si in care transmite un mesaj celor care se iau de ea in mod nejustificat.
 „Pentru domnișoarele care au spus că-mi modific buzele și că am fălci și gușă. Sunt complet nemachiată și se vede că nu mai am fălci și mai am foarte puțină gușă. Așa, ca să vă liniștiți. Pentru fetițele care nu au alte treburi. Fără machiaj și fără filtru. Caut fălci și gușă. Voi le vedeți?”
Oana Roman este extrem de transparenta cand vine vorba de viata ei. Aceasta a povestit de curand in emisiunea “Vorbeste lumea” o parte din amintirile ei din copilarie. Printre acestea, vedeta a avut curaj sa spuna ca tatal lei, Petre Roman, a inchis-o in camara pentru o boacana de care nu isi mai aduce aminte. “Tata m-a închis în cămară zece minute și de atunci am devenit claustrofoba. Făcusem ceva rău, dar nu mai țin minte ce anume. După revoluție am simțit sentimentul de abandon din partea părinților, aveam 13 ani. Am intrat în depresie, aș fi dat tot ce aveam atunci că să am parte de atenția părinților. Atunci a fost într-adevăr extrem de rău”, marturisea Oana in emisiunea de la ProTV.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: