Redactia.ro
Home » TV » Andra, apariție șoc pentru fani. Artista s-a afișat cu un decolteu care a lăsat totul să se vadă

Andra, apariție șoc pentru fani. Artista s-a afișat cu un decolteu care a lăsat totul să se vadă

Andra

Andra este una dintre cele mai îndrăgiste de la noi. Impresionează atât prin voce, dar și prin aparițiile sale. De-a lungul timpului ne-a obișnuit cu ținute decente, însă sunt și momente când artista încearcă ceva mai îndrăzneț. De pildă, luni cântăreața a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care i se poate vedea un decolteu destul de generos. A primit multe aprecieri și a fost sfătuită să apară mai des în ipostaze sexy.

Andra, cu decolteu la vedere

Andra este una dintre marile cântărețe ale României. Milioane de oameni o iubesc, iar ea este atentă la fiecare apariție în fața lor, de la voce până la ținută. Artista nu obișnuiește să poarte haine îndrăznețe, iar atunci când o face, ia prin surprindere. Andra a postat, luni, o fotografie pe Instagram în care i se poate vedea un decolteu destul de frumos.

Îmbrăcată într-un compleu albastru, cu un decolteu adânc, Andra și-a lăsat jumătate de sâni la vedere, spre deliciul tuturor. Fanii au asaltat-o cu aprecieri, iar unii au sfătuit-o să apară mai des în ipostaze sexy. Peste 25 de mii de aprecier a primti artista la postare. Lângă aceasta, Andra a scris: ”Când ai nevoie de încredere în tine, privește în ochi un om care te iubește! 🤗Oare la cine se uita Andra în fotografia postată?

De ce nu se fotografiază niciodată Andra în costum de baie

Andra nu s-a fotografiat niciodată în costum de baie. Motiv pentru care fanii au început să-și pună întrebări. Ce vrea să ascundă, de fapt, artista? Spre deosebire de alte vedete din showbiz, Andra nu și-a etalat trupul în costum de baie. Ei bine, motivul pentru care cântăreața refuză să se afișeze în costum de baie a fost dezvăluit chiar de ea.

”În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere să mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a declarat Andra în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Andra, mesaj surpriză după anunțul divorțului dintre Pepe și Raluca

Relația lui Pepe și a Ralucăi Pastramă cu soții Măruță a fost una extrem de bună, motiv pentru care cei doi au ales să îi aleagă chiar și drept nași de cununie. Andra este mai rezervată cu viața personală, motiv pentru care a ales să facă același lucru și în ceea ce privește divoțul celor doi fini ai săi, Pepe și Raluca Pastramă. Andra a postat pe contul personal de Instagram un mesaj subtil cu privire la acest subiect, unde îi îndrumă pe internauți să lase grijile la o parte și să se bucure de moment.

”O nouă zi! Să trăim clipa, dragii mei, să ne bucurăm de ce simțim acum și să lăsăm grijile pentru altă dată! Vă iubesc!”, a mai scris Andra pe contul ei de Instagram.

Andra nu a comentat până acum subiectele din presă cu ăprivire la divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă, deoarece nu a vrut să pună paie pe foc și să nu strice prietenia cu niciunul dintre cei doi soți.  Andra și Pepe sunt prieteni de foarte mult timp, motiv pentru carea a șia cceptat să îi fie nașă artistului.

Cum a reacționat Cătălin Măruță

În schimb, Cătălin Măruță a părut vizibil dezamăgit de această decizie de separare. Prezentatorul TV a vorbit în cadrul emisiuniis ale de la PRO TV despre divorțul dintre cei doi și le-a transmis și un mesaj.

Pepe a anunţat aseară de separarea de Raluca şi că divorţul este inevitabil. Stiţi bine ce relaţie specială avem, nu pot să spun decât că regret că s-a ajuns aici, dar totdodată nu pot să nu remarc faptul că au încheiat o căsnicie cu mult mai multe bune decât rele, într-un mod extrem de civilizat. Pepe, Raluca, indiferent de ce se va întâmpla cu voi, eu rămân naşul vostru, şi oricând veţi avea nevoie de mine, să nu uitaţi, să îmi daţi un telefon, să vorbim sau să bem o cafea aşa cum am făcut şi în ultima perioadă. Să stăm de vorbă, să stăm la povești, vă voi sprijini cum o să pot şi lucrul acesta o să fie necondiţionat”, a spus Cătălin Măruță în cadrul emisiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: