Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani fac Eva și David Măruță pe lună? Andra administrează banii lor: „Nu cheltuim toți banii câștigați

Câți bani fac Eva și David Măruță pe lună? Andra administrează banii lor: „Nu cheltuim toți banii câștigați

Eva si David Maruta

Nu doar Andra și Cătălin sunt vedete în familia Măruță! Ușor, dar sigur, Eva și David le cam iau fața părinților lor deja celebrii și își câștigă singuri banii. Andra a spus tot despre succesul celor doi copii ai cuplului Măruță.

Andra este o artistă completă și extrem de apreciată de public. Însă, în ciuda succesului uriaș pe care îl are atât pe scena muzicală, cât și pe micile ecrane, Andra rămâne o persoană modestă și sinceră. Copiii ei, Eva și David Măruță, sunt priorități în viața artistei, chiar dacă munca de artist și viața de televiziune îi ocupă o bună parte a timpului. Și poate tocmai faptul că au niște părinți atît de activi și vizibili publicului larg, Eva și David Măruță deja au luat în serios munca. Frații Măruță sunt deja cunoscuți pe rețelele de socializare. Chiar au început să aibă și câștiguri frumușele, cu multe zerouri.

Câți bani fac Eva și David Măruță pe lună? Andra administrează banii

Eva și David Măruță îmbină utilul cu plăcutul de la vârste mici. Ce este o joacă de copil, pentru ei înseamnă muncă, dar și câștiguri pe măsură. Copiii lui Cătălin și Andra Măruță au ajuns să își câștige singuri banii de mici. Chiar Andra le administreaz de banii lor. Însă artista nu a uitat să îi invețe pe Eva și David cum să nu facă excese.

„Educația financiară este o temă foarte complicată și ne-am propus să o abordăm de când ei sunt foarte mici. Noi nu am crescut în familii în care totul era posibil și accesibil, am și muncit de la vârste fragede și am apreciat tot ce ne-au oferit părinții noștri. Asta se vede și acum, nu facem excese, nu cheltuim toți banii câștigați, nu ne îndatorăm ca să ne satisfacem orice dorință.

Ne dorim ca și ei să crească știind diferența dintre dorință și nevoie și să știe cât e nevoie să muncești pentru a avea rezultate, fie ele financiare sau de alt fel. Asta nu înseamnă că nu le cumpărăm lucruri, dar le explicăm mereu ce înseamnă asta, de unde vin banii și cum îi folosim. În plus, îi învățăm să doneze, să dea jucării și haine, să se gândească și la alții care sunt mai puțin norocoși.”, a mai dezvăluit artista, potrivit Spy News.

Eva și David Mărunță au învățat să conștientizeze faptul că și ei câștigă bani. Însă nu uită nici că părtinții lor sunt cei care au grijă de ei. Andra a declarat și că este mai importantă fericirea lor. Așa orice nouă decizie se ia în familie, după dicuții cu toți cei implicați.

Eva și David Măruță, job de la 5 ani

La numai cinci ani, Eva și David Măruță au propriul lor „job”. Ambii sunt pasionați de vlogging și au numeroase de video-uri alături de părinții lor, Andra și Cătălin Măruță. Este din ce în ce mai clar că cei doi frați Măruță le calcă pe urme părinților. Ba mai mult, reușesc să-și câștige proprii bani.

Recent, cei doi au surprins pe toată lumea. Copiii Andrei și lui Cătălin Măruță s-au implicați în cadrul unei campanii pentru un lanț de supermarketuri, cei doi fiind transformați în rock-eri cu o atitudine inegalabilă. Eva a fost surprinsă cu părul roșu, galben și portocaliu, cu creastă și haine accesorizare asemenea rock-erilor, iar David a purtat o perucă blondă, fiind pictat și imbrăcat în argintiu. Apariția celor doi frați Măruță a stârnit și un val de critici la adresa celor doi părinți celebrii, Andra și Cătălin Măruță fiind criticați că își pun copiii la muncă mult prea devreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: