Redactia.ro
Home » Monden » I-a scăpat porumbelul! Ce a spus Andra despre Cătălin Măruță la TV

I-a scăpat porumbelul! Ce a spus Andra despre Cătălin Măruță la TV

GALERIE FOTO (2) Andra despre Cătălin Măruță

Andra n-a mai ținut de camere și a făcut un comentariu acid la adresa soțului ei chiar în timpul emisiunii în cadrul căreia este jurat. Replica artistei a făcut deliciul tuturor, fiind de-a dreptul surprinzătoare. Ce a spus Andra despre Cătălin Măruță la TV?

Ce a spus Andra despre Cătălin Măruță la „Românii au talent”?

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Românii au talent”, a performat o trupă de dans popular. Andra s-a arătat cea mai impresionată de acest număr, dat fiind apetența pentru folclorul românesc al artistei. Entuziasmată de moment, artista „a scăpat porumbelul” chiar în direct, la TV.

Fără s-o gândească, Andra a răbufnit. ”V-ați întors la dansurile astea, sunt în asentimentul vostru”, a continuat Andra, ”și eu voi face la fel, sunt sigură, numai să îl conving pe Măruță să joace și el (n.red. – era vorba despre dansuri populare)”. ”Pe muzică”, a intervenit Andi Moisescu, iar Andra a izbucnit în hohote de rîs. ”El joacă, dar ai impresia că joacă împotriva muzicii”, a continuat Andi. Iar Andra, mai în glumă, mai în serios, a concluzionat: ”Joacă după cum îi cânt eu!”. ”Mai ai timp până la 68 de ani să-l convingi”, a intervenit și Florin Călinescu.

Andra și Cătălin Măruță, căsătoriți din 2008

Anul acesta, Andra și soțul ei vor împlini 12 ani de căsătorie. Ei au ajuns în fața ofițerului de stare civilă pe 23 august 2008, iar trei ani mai târziu au devenit părinți pentru prima dată. Primul lui copil este un băiețel, pe nume David. Mezina familiei este Eva, o fetiță de aproape 5 ani. Aceasta din urmă este o adevărată revelație în mediul online, făcând o figură frumoasă pe canalul său de Youtube, Eva Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini