Redactia.ro
Home » Monden » Andra si Catalin Maruta, surprinsi de copii in  timp ce…

Andra si Catalin Maruta, surprinsi de copii in  timp ce…

Andra și Cătălin Măruta

Andra si Catalin Maruta formeaza un cuplu extrem de bine sudat, inca din 2005. Ea este cantareata, el este managerul ei, dar si prezentator TV. Cu toate acestea, cei doi se descurca cu brio in viata de familie. Insa, un detaliu picant a iesit la iveala.

Invitati in emisiunea “Dublu Impact” de la Radio Europa FM, Andra si Catalin Maruta au fost intrebati daca au fost prinsi in timp ce savurau o partida in doi. Rasounsul nu s-a lasat asteptat, iar Catalin Maruta a fost cel care a raspuns provocarii. „Aaaa… dacă… bă, cred că s-a întâmplat să vină copiii în cameră când tocmai încercam să pregătim lucrurile pentru «curățenie», înțelegi ce zic. Când eram acolo: hai să fie draperia mai așa. Ca să putem să, înțelegi… exact. Dar, nu. Nu a fost așa… dar umhaha…” 

Emisiunea “La Maruta” a implinit 13 ani

Catalin Maruta a sarbatorit in stil clasic cei 13 ani de cand face emisiunea “La Maruta” de la ProTV. Invitata de onoare a fost nimeni alta decat sotia sa, Andra Maruta. Cei doi au intrat in jocul specific emisiunii si au raspuns catorva intrebari interesante. Intrebata cu cine l-ar trimite pe Maruta pe o insula pustie, Andra nu a ezitat sa dea un nume: Anna lesko.

 S-au cunoscut in 2005

Povestea dintre Andra si Catalin Maruta incepea in 2005, cand acestia s-au cunoscut la emisiunea Tonomatul DP2,prezentata chiar de actualul sot. Ani mai tarziu, Andra a marturisit ca nu a fost impresionata de stilul si felul lui Maruta, astfel ca, artista s-a lasat greu de cucerit. Insa, trei ani mai tarziu, cei doi iis declarau juramintele de dragoste si se casatoreau la Targu Jiu, orasul natal al lui Catalin Maruta. Andra si Maruta au doi copii, pe David si pe Eva, pe care i-au invatat deja tainele retelelor de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: