Redactia.ro
Home » Monden » Imagini surprinzătoare cu Andra și Cătălin Măruță înainte de a se infecta cu COVID19. Cei doi au făcut poze cu fanii, fără masca de protecție

Imagini surprinzătoare cu Andra și Cătălin Măruță înainte de a se infecta cu COVID19. Cei doi au făcut poze cu fanii, fără masca de protecție

GALERIE FOTO (7) Imagini surprinzătoare cu Andra și Cătălin Măruță înainte de a se infecta cu COVID19

Imagini surprinzătoare cu Andra și Cătălin Măruță înainte de a se infecta cu COVID19. Andra și Cătălin Măruță au fost surprinși în ipostaze inedite înainte de a afla că au contactat virusul ucigaș. În urmă cu câteva zile, mai mulți fani au vrut să facă poze cu cei doi soți, aflați în Centrul Vechi al Capitalei, dar se pare că prezentatorul Tv a făcut o greșeală imensă. Cătălin Măruță nu a mai apucat să-și pună masca de protecție, iar sâmbătă a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Imagini surprinzătoare cu Andra și Cătălin Măruță înainte de a se infecta cu COVID19. Ce greșeală a făcut prezentatorul Tv

Imagini surprinzătoare cu Andra și Cătălin Măruță înainte de a se infecta cu COVID19. Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, iar dragostea fanilor îi copleștește întotdeauna pe cei doi. Încă de la începutul pandemiei, atât Andra, cât și Cătălin Măruță, au respectat măsurile de protecție impuse împotriva coronavirusului, iar de-a lungul timpului, aceștia au postat mesaje pe rețelele de socializare îi care îi îndemna pe oameni să respecte măsurile și să aibă grijă de sănătatea lor. Din păcate, Andra și Cătălin au anunțat sâmbătă că au fost infectați cu noul coronavirus.

În urmă cu câteva zile, cei doi au fost surprinși în timp ce s-u fotografiat cu fanii, dar fără să poarte masca de protecție. După ce au ieșit dintr-un restaurant, Andra a apucat să-și pună masca de protecție, dar prezentatorul Tv a fost asaltat de mulțimea de admiratori, așa că a apărut zâmbind în toate selfiuri-le fanilor. Andra și Cătălin și-au luat copiii și au dat o tură prin oraș, dar și la restaurantul lui Joseph Hadad, acolo unde meniul era fix pe gusturile celor doi. Cei patru au luat masa alături de o prietenă, iar după ce au terminat de mâncat, Andra a mers cu Eva și David la joacă. Cei trei s-au luat la întrecere chiar în fața restaurantului, iar puțin mai târziu s-a ridicat și Cătălin Măruță, iar fix atunci revenise Andra în restaurant. Acela a fost un moment bun, pentru ca fanii să meargă să facă poze cu ei. Imediat, după ce au făcut poze cu fanii, cei patru au mers către mașină.

Catalin Maruta a facut poze cu fanii, fara masca de protectie

Andra și Cătălin Măruță, infectați cu noul coronavirus

Andra, 34 de ani și Cătălin Măruță 43 de ani au fost diagnosticați sâmbătă, cu noul coronavirus. Anunțul a fost dat de către prezentatorul Tv pe rețelele de socializare, iar din declarațiile sale, reiese că atât el, cât și artista nu au simptome ale bolii, ba chiar se simt foarte bine. „Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță. Mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta e, chiar o să avem o vacanță cu toții împreună în perioada asta, vrând, nevrând. Asta e. Va trebui să stăm 14 zile acasă. (…) Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine, suntem în forță, puțin roz nu strică niciodată, așa că vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri. Aveți grijă de voi. Sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a spus soțul Andrei pe contul lui de Instagram.

La scurt timp, Andra a postat și ea câteva imagini din casa sa, dar și o fotografie cu micuța Eva, fapt că artista se bucură de următoarele 14 zile de carantină pe care le va petrece alături de familia sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: