Redactia.ro
Home » Monden » Ce părere are Cătălin Măruță despre Jador: „Mă enerva, nu mi-a plăcut”

Ce părere are Cătălin Măruță despre Jador: „Mă enerva, nu mi-a plăcut”

Ce părere are Cătălin Măruță despre Jador

Ce părere are Cătălin Măruță despre Jador. Prezentatorul de Pro tv a vorbit despre concurentul de la Survivor România. Deși mulți nu se așteptau, Cătălin nu a avut o părere tocmai bună despre celebrul artist. Cu toate astea, ceva l-a determinat pe soțul Andrei să-și schimbe părerea.

Ce părere are Cătălin Măruță despre Jador: „Mă enerva, nu mi-a plăcut”

Ce părere are Cătălin Măruță despre Jador. Se știe că soțul Andrei este o persoană foarte sinceră și se sfiește să-și spună părere despre cineva. În emisiunea sa online, prezentatorul tv a vorbit despre Jador și despre momentul în care l-a cunoscut. Spre surprinderea tuturor, Cătălin Măruță nu a avut o părere tocmai bună despre concurentul de la Survivor România. Acesta a povestit momentul în care Jador a venit împreună cu Alex Velea în emisiunea sa difuzată pe PRO TV.

Măruță a declarat că la acel moment nu înțelegea de ce manelistul se comportă așa ciudat, dar părere s-a despre Jador s-a schimbat după ce l-a urmărit la Survivor România 2021. ” Vreau să-ți spun ce înseamnă chestia asta, să nu cunoști omul cum trebuie. L-am avut o singură dată pe Jador invitat la emisiune, a venit cu Alex Velea, a fost o singură dată, nu mi-a plăcut absolut nimic ce s-a întâmplat acolo, mă enerva, nu mi-a plăcut, a avut o atitudine..nu știu, nu înțelegeam de ce reacționează așa, total ciudat”, a spus Cătălin Măruță.

Potrivit acestuia, atât el, cât și familia sa urmăresc emisiunea de la KanalD și au și preferați. Eva și David țin cu războinicii, iar Măruță a devenit fanul lui Jador. „Văzându-l ulterior la Survivor, am devenit fanul lui. Fanul lui însemnând că mi-a plăcut asumarea lui, determinarea, show-ul pe care îl face acolo. Și uite, televiziunea acum poate să te schimbe”, a mai spus Cătălin. Invitată în emisiunea lui, Theo Rose a declarat că Jador are ceva al lui, de aceea este atât de iubit de mii de oameni. ” Cred că n-ai cum să reușești dacă n-ai tu ceva al tău.”, a spus artista.

Jador, furios la Survivor România

În ultimele săptămâni, Jador a lipsit din echipa Faimoșilor. Artistul a suferit un accident pe traseu, iar medicii i-au recomandat să nu facă efort. Duminică, 11 aprilie, la Consiliu, artistul a fost votat de către colegii săi Faimoși și propus spre eliminare. Acesta s-a luptat cu Mellina pe voturile publicurile, iar la finel războinica a fost cea care a părăsit competiția.

Cu toate astea, Jador a fost confuz de faptul că a primit doar două voturi de la coechipierii săi, deși aceștia i-au explicat că totul a decurs conform strategiei de a-l salva pe Sebastian și să-l trimită pe el către votul publicului, știind că este îndrăgit de români. „Nu mai înțeleg nimic.Trebuia să fie și Sebi. Nu trebuia să fie și Sebi? Ah, ok. Păi, domnul Dan, le merit, pentru că am pierdut patru puncte. Dacă pierd mai multe meciuri într-o săptămână, plec direct acasă, pentru că eu nu vreau să pierd. Prefer să fiu supărat și să nu învăț niciodată să pierd. Nu vreau să învăț să pierd. Vreau să sufăr când pierd, pentru că mă motivează să câștig”, a spus Jador la Consiliul de nominalizare de săptămâna trecută.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: