Redactia.ro
Home » Monden » Ana Porgras îl condamnă pe Jador pentru că a eliminat-o? Declarațiile surprinzătoare făcute de sportivă

Ana Porgras îl condamnă pe Jador pentru că a eliminat-o? Declarațiile surprinzătoare făcute de sportivă

GALERIE FOTO (4) Ana Porgras îl condamnă pe Jador pentru că a eliminat-o_

Ana Porgras îl condamnă pe Jador pentru că a eliminat-o? Duminica trecută, fosta sportivă a fost eliminată din competiția Survivor România, după ce colegul său de echipă, Jador a nominalizat-o spre eliminare. Voturile publicului au arătat că Ana trebuit să părăsească concursul, fapt ce i-a indignat pe telespectatorii care au judecat fapta manelistului. Care a fost reacția Anei la adresa lui Jador?

Ana Porgras îl condamnă pe Jador pentru că a eliminat-o? Declarațiile surprinzătoare făcute de sportivă

Ana Porgras îl condamnă pe Jador pentru că a eliminat-o? În ultima ediție a emisiunii Survivor România, Ana Porgras a părăsit echipa Faimoșilor, în urma voturilor publicului. Cel care a nominalizat-o pe sportivă spre eliminare a fost Jador, dar și de Sebastian Chitoșca. Fanii Anei își doresc cu orice preț ca fosta gimnastă să se întoarcă în competiție. Bruneta nu se aștepta să fie eliminată de la Survivor România, dar sa declarat mulțumită de faptul că a reușit să aducă puncte echipei sale. Ana se află în prezent în Republica Dominicană, iar peste câteva zile se va întoarce în țară. Intrată în direct în emisiunea lui Teo, Ana a făcut unele dezvăluiri despre modul în care colegii săi au nominalizat plecarea ei.

Din punctul său de vedere, Jador ar fi votat-o intenționat, pentru că acesta știa că ar putea fi eliminată. „Oamenii nu s-au asteptat ca Jador sa ma nominalizeze pe mine. Dar eu ma asteptam sa mă nominalizeze Jador, pentru ca si la consiliul precedent tot pe mine m-a nominalizat. Nu cred ca a votat stiind ca nu o sa plec. Daca voia sa faca strategia asta, putea sa il voteze pe Culită Sterp. Culită e mult mai cunoscut, mai sustinut si nu ar fi iesit”, a declarat Ana Porgras.

În același timp, Ana a spus la Teo Show că Jador ar fi realizat de greșeala pe care a făcut abia după ce a nominalizat-o. ‘Jador nu mi-a spus nimic inainte, singura conversatie pe care am avut-o a fost dupa prima nominalizare si l-am intrebat de curiozitate de ce m-a nominalizat și a spus că a votat Ana din punct de vedere sportiv. Nimeni nu si-ar fi dorit sa plece nimeni, cred ca si Jador a realizat ce a facut dupa ce m-a nominalizat„, a mai spus Ana.

Îl judecă sau nu Ana pe Jador pentru că a votat-o în Consiliu?

În urmă cu câteva ore, Ana a realizat o sesiune de întrebări pe Instagram, unde le-a răspuns fanilor la toate întrebările. Un admirator de-al ei a întrebat-o pe fosta gimnastă dacă Jador ar trebuit condamnat pentru că a nominalizat-o, iar răspunsul său a fost: „Nu, Jador nu trebuie să fie judecat pentru ce nominalizare a făcut. Pur si simplu a nominalizat, iar eu am înțeles treaba asta și trebuie să înțelegeți și voi chestia asta”.

Ce parere are Ana despre Jador

De asemenea, Ana Porgras speră ca Zannidache să câștige marele premiu de la Survivor România pentru că a tras foarte mult cu echipa lui, dar și pentru că este un om foarte bun. Provocată să descrie concursul de supraviețuire, Afosta gimnasta a descris în trei cuvinte experiența prin care a trecut: „Dificilă, extremă și emoționantă„.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: