Redactia.ro
Home » Monden » Ana Porgras și sora ei, Georgiana, seamănă ca două picături de apă! Cum se înțeleg cele două FOTO

Ana Porgras și sora ei, Georgiana, seamănă ca două picături de apă! Cum se înțeleg cele două FOTO

GALERIE FOTO (11) Ana Porgras și sora ei, Georgiana, seamănă ca două picături de apă!

Ana Porgras și sora ei, Georgiana, seamănă ca două picături de apă! Duminică seara, telespectatorii emisiunii Survivor România au avut parte de un șoc, după ce Ana Porgras, din echipa Faimoșilor a fost eliminată din competiție. În urma plecării acesteia, numeroși internauți l-au învinovățit pe Jador pentru că a nominalizat-o pe Ana spre eliminare. Bruneta este considerată una dintre fetele de aur al gimnasticii românești, dar puțini sunt cei care știu cum arată sora vedetei. Cele două seamănă ca două picături de apă!

Ana Porgras și sora ei, Georgiana, seamănă ca două picături de apă! Cum se înțeleg cele două FOTO

Ana Porgras, 27 de ani, a fost nevoită să se retragă din gimnastică, la vârsta de 18 ani, din cauza unei accidentări grave. Incidentul a avut loc înainte de Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012. Fiind o fire puternică, Ana a reușit să treacă peste acestă cumpănă, iar în urmă cu mai bine de două luni, Ana a intrat în competiția Survivor România pentru a-și depăși limitele. Din păcate, bruneta a fost eliminată din competiție, duminica trecută, fiind nominalizată de Jador. Voturile publicului au fost prea puține pentru a rămâne în concurs, fiind nevoită să se întoarcă acasă. Ulterior, telespectatorii au fost nemulțumiți de plecarea acesteia de la Survivor, criticându-l dur pe manelist.

Cu toate că mulți români o cunosc pe Ana Porgras, puțini sunt cei care știu că sportiva are o soră mai mare, pe nume Georgiana. Deși în copilărie au fost despărțite de visul Anei, cele două au reușit să se susțina una pe cealaltă, indiferent de situație. În prezent, Ana are o legătură specială cu sora ei, Georgiana, postând deseori fotografii cu aceasta pe contul său de socializare, semn că cele două se înțeleg foarte bine. Singurul lucru care le diferențiează este faptul că Georgiana este blondă, iar Ana, brunetă. „The Most beautiful sister in the world 👯‍♀️ #blondegirl #brunettegirl 💛🖤„, este mesajul postat de Ana la o fotografie cu sora ei. Georgiana Porgras a studiat Psihologia, iar din postările sale din mediul online, putem deduce că blondinei îi place să fie o persoană împăciuitoare.

Drama Anei Porgras

În urmă cu un deceniu, Ana Porgras era considerată „noua perlă a gimnasticii românești”, dar soarta i-a pregătit altceva Anei. La acea vreme, Ana a trecut printr-o adevărată dramă, după ce părinții săi au divorțat. La 16 ani, tânăra a reușit să câștige bronzul la Mondialelel de gimnastică de la Londra, iar în 2009 îi mulțumea antrenorului său Nicolae Formite, dar și familiei ei.

După ce a intrat în lotul olimpic, familia acesteia s-a despărțit, mama ei fiind nevoită să muncească în Italia, pentru a face bani să-și crească cele două fete. Astfel, Georgiana, sora acesteia a fost lăsată în grija unchiului din Bârlad, în timp ce Ana se afla la Onești. Tatăl sportivei a plecat de acasă în urmă cu mai mulți ani, iar acest lucru a afectat-o foarte mult pe Ana. În 2012, fosta concurentă din echipa Faimoșilor a anunțat că se retrage din gimnastică, din cauza unui accident. Ulterior, tânăra a lucat mai apoi ca manichiuristă la Brașov, iar acum a devenit una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: