Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul lui Jador trimis prietenului său cel mai bun. Bogdan Mocanu a arătat țării întregi ce fel de om este artistul cu adevărat

Mesajul lui Jador trimis prietenului său cel mai bun. Bogdan Mocanu a arătat țării întregi ce fel de om este artistul cu adevărat

GALERIE FOTO (2) Mesajul lui Jador trimis prietenului său cel mai bun

Mesajul lui Jador trimis prietenului său cel mai bun. Artistul este votat de mulți telespectatori, motiv pentru care iese în fiecare săptămână favoritul publicului, Duminica trecută, Jador a nominalizat-o pe Ana Porgras pentru eliminare, iar în final aceasta a plecat acasă. Acest lucru i-a adus multe critici din partea internauților care îl învinovățesc de plecare fostei sportive. Bogdan Mocanu, prietenul cel mai bun al lui Jador a arătat întregii țări ce fel de om este artistul.

Mesajul lui Jador trimis prietenului său cel mai bun. Bogdan Mocanu a arătat țării întregi ce fel de om este artistul cu adevărat

Mesajul lui Jador trimis prietenului său cel mai bun. Artistul se află de aproape patru luni în Republica Dominicană, acolo unde luptă să supraviețuiască, dar și să își depășească limitele. Jador a suferit o accidentare la picior în timpul traseului, iar timp de câteva săptămâni a lipsit de pe banca echipei Faimoșilor. Din fericire, artistul și-a revenit, iar acum își dorește să meargă până la sfârșitul competiției. Jador i-a trimis un mesaj prietenului său, Bogdan Mocanu, mesaj care nu a fost difuzat, dar fostul concurent de la Puterea Dragostei a decis să-l arate publicului, pentru a demonstra că prietenul său nu este fals.

Jador si Bogdan Mocanu

Artistul l-a ales pe Bogdan să i se destăinuie și să-i spună toată suferința prin care trece. Bogdan a declarat că pur și simplu i s-a rupt sufletul când i-a spus că nimeni din echipa Faimoșilor nu îl mai vrea. ”După ce mi-a zis că „nimeni nu mă mai vrea”, după ce mi-a zis că eu sunt cel mai bun prieten al lui și că și-a dat seama de chestia asta, am simțit ca o umbră pe mine. Nimeni de acolo nu e prieten cu el și eu nu sunt acolo să-l susțin și m-am simțit ultimul om. M-a durut. Mi-a spus că nu-l mai vrea nimeni. Cine știe câtă trădare simte acolo și cât de mult se închide în e pentru că nu are cu cine să vorbească. Îmi spunea cât de mult îl doare piciorul.”, a spus Bogdan Mocanu.

Jador i s-a confesat prietenului său cel mai bun

În continuare, Bogdan Mocanu a dezvăluit despre prietenul său cel mai bun că artistul i-a spus că îl doare foarte tare piciorul.”Mi-a spus că-l doare piciorul, dar rezistă și i-am spus că este jumătatea competiției și el e încă acolo, încă îi înnebunește pe cei din echipa adversă, încă dă randament pe traseu și nu este încă un moment în care să plece.(…) I-am spus că inspiră foarte multă lume și m-am scăpat și i-am zis că Sorin e obraznic și că trebuie să aibă o discuție cu el,” a povestit Bogdan Mocanu. Totodată, Jador l-a întrebat pe Bogdan Mocanu cum se descurcă în pandemia de coronavirus. Acest lucru l-a impresionat pe Bogdan, care a spus că artistul se gândește la el,, chiar dacă el trece prin toate stările în pandemie.

Jador și-a spus supărarea și în fața lui Cătălin Moroșanu, colegul său din echipa Faimoșilor. Cântărețul a spus că simte faptul că cei din jurul lui își doresc ca el să plece acasă. „Stau singur 24 din 24, e o bucurie când mă aduce aici. Ce vrei să facem, e greu jocul. Vrei să te mint? Am plâns ieri, nu mai puteam, înnebunesc.Mă afectează sincer în capul meu, dar nu vreau să arăt. Sunt așa de o lună, de trei săptămâni. Simt răutate, simt că vor să plec acasă, îi doare. Ieri am plâns, am fugit, îmi dădea cu pumnii în cap, era să-l bat pe ăla de stă cu mine”, a declarat Jador la Survivor România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: