Redactia.ro
Home » TV » Bogdan Mocanu va deveni tată pentru prima dată?! Fostul concurent de la puterea Dragostei a dat vestea cea mare

Bogdan Mocanu va deveni tată pentru prima dată?! Fostul concurent de la puterea Dragostei a dat vestea cea mare

GALERIE FOTO (2) Bogdan Mocanu are o nouă iubită_

Bogdan Mocanu și noua lui iubită ar putea deveni părinți cât mai curând. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a dat vestea cea mare.

 

Bogdan Mocanu va deveni tată pentru prima dată?

Bogdan Mocanu și-a găsit fericirea în brațele unei noi femei, pe care încearcă să o țină departe de ochii lumii. Deși sunt împreună de foarte puțin timp, fostul concurent de la Puterea Dragoste este pregătit să treacă la pasul următor și să își formeze o familie cu noua lui iubită. Artistul a dezvăluit în acdrul unei emisiuni TV că încearcă să adopte o fetiță, care deja îl strigă „tati”.

„Cadoul a fost pentru o fetiță mică pe care încercăm cumva s-o adoptăm. Ne-am atașat foarte mult de ea. Ei îi spune mami, mie îmi spune tati. Și eu sunt uimit de cât de repede au evoluat lucrurile și cât de departe am ajuns, dar este datorită faptului că e altceva, e o persoană mult mai matură decât ce am cunoscut eu până acum. Certurile sunt doar din motive întemeiate, dacă sunt”,a dezvăluit Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu a declarat că speră să aibă și copii biologici în viitorul apropiat.

„Dacă e să văd că un copil se atașează de mine, că îmi spune tată și că se poate să fie al meu, de ce nu?! La momentul oportun o să fac și unul al meu”, a adăugat artistul.

 

Bogdan Mocanu, despre noua lui iubită

Bogdan Mocanu pare să iubească dn nou, după despărțirea de Andra Volos. Artistula  dezvăluit că are o nouă iubită și că sunt de nedespărțit. Iubita misterioasă este mult mai mare decât el, însă acest lucru este un impediment pentru povestea lor de dragoste.

„Este brunetă, este mai matură decât mine cu mai mulțișori ani, dar nu contează.

Nu trebuie să fie o relație în care doar unul îl consumă pe celălalt, ne consumăm reciproc și e foarte mișto. Este cunoscută, nu neapărat artistă, dar nu vreau să spun cu ce se ocupă. Pe Instagram am văzut-o pentru prima oară. Am făcut sărbătorile împreună. Și Crăciunul și Revelionul și tot. Suntem nedespărțiți de o lună. A vorbit la telefon cu mama și și eu am vorbit cu părinții ei”, a dezvăluit Bogdan Mocanu.

Mia mult, în urmă cu câteva zile, Bogdan Mocanu a postat o fotografie pe InstaStory, însoțită de mesajul ”Fericit” și de o inimioară. Dar, la scurt timp după ce a postat imaginea, Bogdan Mocanu a decis să o șteargă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: