Redactia.ro
Home » Monden » Tristan Tate, primele declarații despre pozele intime cu Alexandra Stan: ”Am avut 2 săptămâni foarte frumoase”

Tristan Tate, primele declarații despre pozele intime cu Alexandra Stan: ”Am avut 2 săptămâni foarte frumoase”

Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a făcut primele declarații despre pozele nud cu el și Alexandra Stan, care au apărut în presă, înainte de Paști. Tristan neagă faptul că el ar fi cel care a trimis imaginile și a mărturisit că a stat două săptămâni împreună cu Alexandra Stan. 

Tristan Tate, primele declarații despre pozele intime cu Alexandra Stan: ”Am avut 2 săptămâni foarte frumoase”

Tristan Tate a spus, joi, la Antena Stars că pozele intime cu el și Alexandra Stan le au 100 de persoane, dar și că artista nu este o persoană timidă. Tristan Tate a dezvăluit că Alexandra voia să posteze pe internet un video cu ea complet dezbrăcată și făcând twerk.

alexandra stan si tristan tate la baie, imagini deocheate

De altfel, Tristan Tate a precizat că doar două săptămâni a stat împreună cu Alexandra Stan și că s-a îndrăgostit de ea în această perioadă.

“Pozele? Cam 100 de persoane au acele poze. Ea nu este timidă. Ea voia să posteze un video cu ea făcând twerk dezbrăcată pe Internet și voi credeți că pozele au fost date în presă de către mine? E ridicol! Am fost îndrăgostit de ea, am avut două săptămâni foarte frumoase, poate mi-a frânt inima…”, a declarat Tristan Tate în cadrul unui interviu oferit la Antena Stars.

alexandra stan acasa la tristan tate

Tristan Tate, care este proprietarul mai multor saloane de videochat din țară, a mai spus că îi este dor de Alexandra Stan și că nu știe de ce artista se confruntă cu această situație acum.

“Aceasta este declarația mea oficială: Este o fată drăguță, am petrecut câteva săptămâni frumoase împreună, este minunată și o să-mi fie întotdeauna dor de ea, însă lucrurile nu au decurs așa cum ne-am fi așteptat. Este o fată drăguță, cred că este minunată, nu știu de ce se întâmplă asta, eu nici nu sunt în România, sunt în Miami și Alexandra mi-a oferit cele mai frumoase două săptămâni din viața mea”, a mai spus patronul care deține câteva saloane de videochat în România, potrivit sursei citate mai sus.

Ce a declarat Alexandra Stan, după apariția fotografiilor nud

Alexandra Stan a declarat pentru Cancan.ro că Tristan Tate este autorul care a trimis pozele presei. Totodată, cântăreața cataloghează ca fiind lipsă de bărbăție ceea ce ar fi făcut Tristan Tate.

”Este foarte trist că, în 2021, încă se dau poze din intimitate la presă. Mi se pare jenant că unii asta cred că înseamnă să fii bărbat. Cred că ar trebui fiecare să își vadă de treaba lui, separat”, a declarat Alexandra Stan pentru CANCAN.RO.

Alexandra Stan: ”Am ieșit de câteva ori și am simțit că nu e ce trebuie”

Despre despărțirea dintre ea și Tristan Tate, Alexandra Stan spune că l-a părăsit deoarece nu l-a simțit potrivit pentru ea.

”Sunt o persoană asumată. Am avut relații lungi, serioase. Dar, în ultimele luni, am fost singură. Vis-a-vis de ce s-a scris în presă, am ieșit de câteva ori și am simțit că nu e ce trebuie, nu e bărbatul cu care aș putea începe ceva serios și am rupt orice legatură”, a mai mărturisit Alexandra Stan.

Atunci când pozele au fost făcute, Alexandra Stan se afla într-o relație cu un alt bărbat, Cosmi. Așadar, ea l-a înșelat pe acesta cu Tristan Tate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: