Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan, amenințată pe rețelele de socializare: ”Pare că cineva i-a pus gând rău”

Alexandra Stan, amenințată pe rețelele de socializare: ”Pare că cineva i-a pus gând rău”

După ce a revenit din competiția Survivor România, dar și după ce a luat parte la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, surse din anturajul Alexandrei Stan spun că artista primește mesaje de amenințare, pe rețelele de socializare, de pe conturi false. Acestea sunt însoțite de injurii și denotă că cineva ar vrea să-i facă rău. Momentan, Alexandra Stan nu a avut o reacție cu privire la acest subiect.

Alexandra Stan, amenințată pe rețelele de socializare: ”Pare că cineva i-a pus gând rău”

Zeci de amenințări ar primi Alexandra Stan, în ultima vreme, pe rețelele de socializare, de pe conturi false. Nu se cunoaște persoana din spatele mesajelor care conțin și injurii, mărturisesc apropiații artistei. Deocamdată, Alexandra Stan nu a avut o reacție pe această temă, informează Cancan.

40 de intrebari cu Denise Rifai (31.03.2021) - Alexandra Stan | Editie COMPLETA - YouTube

„Primește mesaje de la conturi false… Zeci de mesaje cu amenințări. O avalanșă de injurii. Pare că cineva i-a pus gând rău”, a declarat un prieten apropiat al artistei.

Ultima apariție a Alexandrei Stan care a stârnit uimire, datorită sincerității și dezvăluirilor sale, a fost în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Acolo, cântăreața a oferit detalii și despre episodul de violență prin care a trecut cu fostul impresar Marcel Prodan. Artista a povestit cum a fost lovită, înșelată cu bani și folosită pentru a-i aduce acestuia câștiguri financiare.

„M-a bătut cu pumnii. Am trecut prin asta și m-a marcat. A fost crunt, m-am trezit la realitate, am realizat cine erau oamenii cu care am lucrat. Tata începuse să îmi spună câți bani se luau pe concert, auzea lucruri și mi-a spus adevărul. Dar eu credeam că el minte. De fapt, el nu mințea, s-a dovedit ulterior…În ziua în care s-a întâmplat, m-a chemat la repetiții și m-a făcut în toate felurile. Dar am înțeles că și agresorii au probleme mentale. Am trecut peste, dar cu greu. (…) În niciun caz. Am tras de volan pentru că mă bătea, îmi dădea mulți pumni. Nu a primit pedeapsa pe care o merită. Nu este adevărat că eram împreună și că era violență domestică. La ora aia, nu era sancționată în România. Nu aveam ordin de protecție, care să ne apere pe noi, victimele. A fost judecat ca un om care și-a bătut iubita, dar nu este adevărat”, a spus Alexandra Stan în cadrul emisiunii.

Alexandra Stan este bisexuală

Alexandra Stan a mai dezvăluit la aceeași emisiune că iubește atât bărbații cât și femeile. A recunoscut că susținut partide de amor în trei, dar și că nu a mai întreținut relații intime dinainte de a veni la Survivor România.

Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Nu aș putea să spun că în momentul de față sunt. Asta la mine vine tot din capacitatea asta mare a mea de a iubi, eu iubesc și bărbații și femeile”, a mărturisit Alexandra Stan în platoul emisiunii de la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: