Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan, creatoare de modă în Japonia. Fosta concurentă de la Survivor România i-a impresionat pe asiatici cu talentul său FOTO

Alexandra Stan, creatoare de modă în Japonia. Fosta concurentă de la Survivor România i-a impresionat pe asiatici cu talentul său FOTO

GALERIE FOTO (9) Alexandra Stan, creatoare de modă în Japonia

Alexandra Stan, creatoare de modă în Japonia. A participat la Survivor România 2021 și i-a impresionat pe telespectatori cu siguranța și ambiția sa. Deși a părăsit concursul, Alexandra Stan a reușit să le câștige simpatia românilor prin felul său de a fi. Blondina a reușit să devină cunoscută internațional, alături de Inna. Cu toate astea, puțini știu că artista a fost creatoare de modă în Japonia, impresionându-i pe asiatici.

Alexandra Stan, creatoare de modă în Japonia. Fosta concurentă de la Survivor România i-a impresionat pe asiatici cu talentul său FOTO

Alexandra Stan, creatoare de modă în Japonia. În România era cântăreață, iar în Japonia creatoare de modă. După ce a reușit să devină cunoscută în mai multe țări cu melodiile sale, Alexandra Stan a ajuns să fie lăudată și în Asia. Vedeta a intrat în industria modei și și-a lansat prima colecție vestimentară în 2016 care poartă numele „ALESTA”, titlul vechiului său album. Marele eveniment a avut loc în Tokyo, iar mii de asiatici au putut să o vadă pe româncă într-un show de zile mari. „A fost minunat. Am cântat în vitrina imensă a magazinului, în fața căruia s-au strâns foarte mulți oameni. Pare ireal ce mi se întâmplă și sunt foarte recunoscătoare pentru asta”, a declarat Alexandra Stan.

Colecția de haine a vedetei conține un rucsac arginiu, ce poate fi folosit și drept geantă de mână, dar și o rochie gri, ce poate fi purtată drept hanorac. Blondina este foarte cunoscută și iubită în Japonia, unde a susținut în trecut multe concerte. Diva nu mai are un program internațional atât de încărcat ca altădată, muncește din greu să treacă cu bine peste această perioadă.

Alexandra Stan a debutat la Festivalul de la Mamaia și a debutat în lumea muzicii odată cu apariția sa pe piața occidentală prin single-ul ”Lollipop”. Adevăratul succea l-a cunoscut datorită piesei ”Saxobeat”, care a fost locul 1 în majoritatea clasamentelor muzicale europene și nord americane dedicate muzicii de discotecă.

Alexandra și-a încercat norocul în America

Fosta concurentă de la Survivor România a locuit în America pentru a avea mai mult succes pe plan muzical. Cu toate astea, visul american a durat două luni. Încercarea Alexandrei s-a finalizat ca și în cazul colegei sale de breaslă, Inna. Blondina nu s-a mulțumit cu zonele lumii unde piesele ei au prins, și a încercat să aibă succes și pe pământ american. Se pare că din această experiență s-a ales doar cu noi ședințe foto. Cum industria muzicală de acolo nu prea i-a zâmbit, Alexandra și-a făcut bagajele și s-a întors în România.

Cât timp a stat în emisiunea Survivor România, Alexandra și-a arătat slăbiciunile, fricile și nemulțumirile. Deși a avut numeroase conflicte cu foștii colegi de echipă, artista a reușit să facă față situației, până la un moment dat. „In fiecare zi apare cateo trauma pe care eu credeam ca am vindecat-o si de fapt, eu de asta am venit aici, sa ma vindec si astazi m-am vindecat enorm sau cel putin am apasat pe un buton. Mi-e frica de ce o sa urmeze. O sa iasa la suprafata din mine tot ce nu este luminat, insa asta e, o sa incerc sa fac fata„, spunea Alexandra Stan înainte să părăsească competiția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: