Redactia.ro
Home » Monden » Poza zilei. Alexandra Stan, cu sânii la vedere într-o bluză transparentă. Fanii în delir

Poza zilei. Alexandra Stan, cu sânii la vedere într-o bluză transparentă. Fanii în delir

GALERIE FOTO (3)

Alexandra Stan este un artist lipsit de inhibiții și nu ezită să-și surprindă, mai mereu, fanii cu poze nud. De curând, cântăreața s-a pozat cu sânii la vedere pe Instagram. ”Scuze, mama nu este acasă! Sunați mai târziu. Ânchide că te sun eu!” a scris Alexandra Stan în dreptul imaginii, în care o banană era pe post de telefon.

Poza zilei. Alexandra Stan, cu sânii la vedere într-o bluză transparentă. Fanii în delir

Alexandra Stan pune, din nou, pe jar imaginația bărbaților. Artista s-a pozat cu sânii la vedere, pe Instagram, în timp ce se prefăcea că vorbește la telefon cu ajutorul unei banane. Reacțiile fanilor nu au ezitat să apară! Și Roxana Nemeș s-a declarat surprinsă de fotografia cântăreței, cu care a fost colegă la Survivor România.

”Scuze, mama nu este acasă! Sunați mai târziu. Ânchide că te sun eu!”a scris Alexandra Stan în dreptul imaginii.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Fanii i-au lăsat multe comentarii cu inimioare, semn că apreciază felul cum s-a pozat Alexandra Stan. Alții au scris:” Yumi Mami/ Ce prințesă frumoasă și sexy/Sunt în față pe avarii/Sună-mă că n-am minute/Ommm”, sunt o parte dintre comentariile admiratorilor vedetei.

Alexandra Stan este bisexuală. Declarații fără perdea ale artistei

Invitată la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Alexandra Stan a făcut declarații fără perdea, marți seară, printre care faptul că îi place să întrețină raporturi sexuale în trei.

Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Nu aș putea să spun că în momentul de față sunt. Asta la mine vine tot din capacitatea asta mare a mea de a iubi, eu iubesc și bărbații și femeile”, a mărturisit Alexandra Stan în platoul emisiunii de la Kanal D.

De când nu a mai făcut dragoste Alexandra Stan

Alexandra Stan a dezvăluit în aceeași emisiune că este singură de foarte mult timp. De altfel, a spus că nu a mai întreținut relații intime dinainte de a veni în Republica Dominicană, pentru competiția Survivor România.

„Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni. Adică nu țin să fac sex deloc. Și nu am făcut dinainte să plec la Survivor, adică acum multe luni. Știu că e o declarație în premieră, dar simt că așa e bine în momentul de față, simt că trebuie să mă focusez pe alte lucruri, pe ceea ce am eu de făcut. Am în cap niște planuri atât profesional cât și spiritual și nu vreau să-mi fur căciula singură. Dar au fost momente în viața mea când mi-a plăcut să experimentez. Atâta timp cât nu am făcut rău la nimeni și toată lumea a fost de acord cu asta…”, a dezvăluit Alexandra Stan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: