Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan, înșelată de Dorian Popa. Artista a făcut dezvăluiri incendiare: ”M-a înșelat! L-am prins cu ea!”

Alexandra Stan, înșelată de Dorian Popa. Artista a făcut dezvăluiri incendiare: ”M-a înșelat! L-am prins cu ea!”

Alexandra Stan, înșelată de Dorian Popa.

Alexandra Stan, înșelată de Dorian Popa. Celebra artistă a făcut dezvăluiri șocante în emisiunea lui Denise Rifai. Alexandra Stan a vorbit despre fostul său iubit, Dorian Popa, mărturisind că acesta a înselat-o. Alexandra și Dorian erau în perioada liceului, în perioada în care au format un cuplu.

Alexandra Stan, înșelată de Dorian Popa. Artista a făcut dezvăluiri incendiare: ”M-a înșelat! L-am prins cu ea!”

Alexandra Stan, înșelată de Dorian Popa. A devenit cunoscută pe plan internațional, alături de Inna, dar de-a lungul timpului a avut parte de momente dramatice. Alexandra Stan a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” unde a vorbit fără perdea despre întâmplările din viața sa. Celebra vedetă a povestit despre relația pe care a avut-o cu Dorian Popa, precizând și motivul despărțirii.

Conform blondinei, artistul a înșelat-o cu o fată care are mulți bani. Cu toate astea, Alexandra a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dorian, menționând că relația lor a fost una romantică. La acea vreme, artista avea 16 ani, iar Dorian 17 ani, erau amândoi elevi de liceu în Constanța. „Da, a fost primul meu iubit, dar chiar m-a înșelat. M-a înșelat cu o fată, Corina, de la noi din Constanța, care avea super mulți bani. L-am prins cu ea! Chiar a fost pe interes! M-a înșelat, dar el nu mai recunoaște acum chestia asta”, a mărturisit Alexandra Stan.

De asemenea, Alexandra a declarat că Dorian Popa este un bărbat care ține foarte mult la imaginea sa. ”Eu îl apreciez și îl admir foarte mult pe Dorian, mai ales că este un om foarte asumat, și foarte inteligent, și știu cât și-a dorit el să fie un om de succes. Dorian era talentat de mic, era cel mai frumos din gașca lui, cel mai bun dansator, stătea cel mai mult în oglindă, stătea mai mult ca mine. Se vede și acum că-i pasă foarte mult de imaginea lui și că e foarte îngrijit”, a mai spus vedeta.

Dorian Popa, un băiat romantic

În urmă cu câteva zile, Alexandra Stan s-a întors din Republica Dominicană, după ce a participat la Survivor 2021. Vedeta a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre relația sa cu Dorian Popa. Potrivit acesteia, artistul este un bărbat romantic. ”Dorian era super romantic, el este un romantic. Și cânta, îmi trimitea mesaje, versuri de la piese, și tot timpul zicea, ”my boo”, așa ne ziceam. Poate și acum vorbește la fel… E un băiat extraordinar, dar nu mai e genul meu de bărbat. Nu aș putea să am o relație cu el. Apreciez ceea ce face! Și Dorian le-a dat peste nas foarte multor oameni din Constanța care n-au crezut în visul lui și au râs de el”, a mai spus Alexandra Stan.

De asemenea, blondina a făcut și o declarație halucinantă. Alexandra Stan a recunoscut că îi plac atât băieții, cât și femeile, mărturisind că a încercat senzații tari. “Da, uneori, n-aș putea spune că tot timpul. (n.r. dacă este bisexuală) Eu iubesc și bărbații și femeile. Vine tot din capacitatea mea mare de a iubi. Eram eu cu un bărbat și cu o femeie, când era în grup. Acum nu aș simți să fac asta. Simt că energia asta sexuală, dacă o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri. N-am făcut sex de dinainte să plec la Survivor”, a recunoscut artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: