Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan și-a dezvăluit toate secretele. Artista iubește și bărbații și femeile

Alexandra Stan și-a dezvăluit toate secretele. Artista iubește și bărbații și femeile

GALERIE FOTO (5) Alexandra Stan și-a dezvăluit toate secretele

Alexandra Stan și-a dezvăluit toate secretele. Artista a acceptat invitația la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a făcut dezvăluiri incendiare despre carieră, familie, bani și iubire. Unele răspunsurile pe care Alexandra le-a oferit, i-a șocat pe fanii săi. Celebra artistă a vorbit și despre cel mai greu moment prin care a trecut, când a fost bătută crunt de impresarul său. Alexandra Stan a explicat de ce s-a ajuns la agresiune și câți bani are de luat de la fostul său impresar.

Alexandra Stan și-a dezvăluit toate secretele. Artista iubește și bărbații și femeile

Alexandra Stan și-a dezvăluit toate secretele. Alexadran Stan este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, dar și una dintre artistele care a reușit să devină cunoscută peste hotare. Alexandra a devenit cunoscută la vârsta de 20 de ani, iar recent a făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2021. Vedeta a fost invitată la emisiunea lui Denise Rifai, unde nu s-a sfiit să răspundă sincer la toate întrebările. Alexandra se simte binecuvântată că care un asemenea talent și se declarată o persoană foarte credincioasă. “Nu există un secret. Am fost binecuvântată, eu și părinții mei suntem credincioși. Când am participat la Mamaia, a fost o dezamăgire că nu am câștigat. Dar au urmat minim 2 ani în care eu am evoluat foarte mult ca artist. Secretul succesului este foarte multă muncă. Dar la mine a fost vorba și despre un talent nativ și foarte mult noroc”, a povestit Alexandra Stan.

Alexandra a povestit și despre drama pe care a trăit-o în copilărie, când tatăl său s-a îmbolnăvit, fiind nevoit să renunțe la munca sa. Astfel, familia Stan s-a mutat din Constanța în localitatea Valul lui Traian, într-o casă care nu avea gaze și multe lipsuri. Artista a declarat că au fost zile în care nu avea bani pentru a merge la școală, preferând să rămână acasă. Tatăl ALexandrei Stan a fost navigator, iar acesta a lipsit mult în timpul copilăriei artistei, care a rămas cu o traumă. „Da, am plâns mult după tata. Îmi vine să plâng și acum după el. Sora mea este căsătorită tot cu un bărbat care lucrează pe vapor. Văd asta și la nepoții mei, suferă enorm când pleacă tatăl lor. E o traumă de separare. Pentru mine a fost întotdeauna un erou”, a mai spus artista.

Câți bani primește Alexandra Stan

Artista nu s-a ferit să recunoască ce sume primește pentru concerte, subliniind modul în care a fost mințită la începutul carierei sale. Managerul de la acea vreme îi spune că suma primită este cu mult mai mică, pentru că vedetei i se furau bani. “În America a fost un turneu de 12 concerte, adevărata valoare era de 40.000 de dolari, dar eu știam că este de 7.000, pentru că mi se furau bani. În ultimii ani, m-am menținut la valoarea de 8.000, 12.000, 17.000. Depinde.Nu am făcut calculul, dar la câte taxe plătesc în țara asta, rămân cu puțini.“, a mărturisit cântăreața.

Referitor la bătaia pe care a încasat-o de la Marcel Prodan, fostul impresar, Alexandra Stan a declarat că a trecut cu greu peste acea perioadă. De asemenea, vedeta a mărturisit că Marcel Prodan i-a furat milioane de euro, și din păcate acea sumă de bani nu o va primi niciodată.

Alexandra Stan s-a iubit cu Bogdan Drăghici, dar au decis să pună capăt relației lor. Cu toate astea, blondina a făcut o dezvăluire incendiară. Alexandra a declarat că iubește și bărbații și femeile. “Da, uneori, n-aș putea spune că tot timpul. (n.r. dacă este bisexuală) Eu iubesc și bărbații și femeile. Vine tot din capacitatea mea mare de a iubi. Eram eu cu un bărbat și cu o femeie, când era în grup. Acum nu aș simți să fac asta. Simt că energia asta sexuală, dacă o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri. N-am făcut sex de dinainte să plec la Survivor”, a recunoscut artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: