Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan crede că Andreea Antonescu trebuia să părăsească Survivor: ”Îmi pare rău că a ieșit Musty”

Alexandra Stan crede că Andreea Antonescu trebuia să părăsească Survivor: ”Îmi pare rău că a ieșit Musty”

Alexandra Stan

Alexandra Stan este de părere că Andreea Antonescu trebuia să plece de la Survivor România și nu Musty din echipa ”Războinicilor”. Mai mult, artista regretă eliminarea lui Musty.

Alexandra Stan crede că Andreea Antonescu trebuia să părăsească Survivor: ”Îmi pare rău că a ieșit Musty”

Alexandra Stan regretă că Musty a părăsit Survivor România. În schimb, consideră că Andreea Antonescu este cea care trebuia să plece acasă, la ultimul consiliu de eliminare, informează Cancan.

„Te așteptăm acasă, Musty! Acum începe! Lasă că vii acasă, îți vezi copiii, te întorci la proiectele tale… Îmi pare rău că a ieșit Musty, trebuia să iasă Andreea”, a spus Alexandra Stan pe Instagram.

Alexandra Stan: ”Nu-i chiar așa cum vedeți voi la TV”

Alexandra Stan își privește acum colegii de acasă, de la TV. Cântăreața a declarat fanilor că lucrurile nu stau chiar așa cum vedem pe micile ecrane și neagă că i-ar fi furat banana Elenei, după cum a spus Zannidache.

„Am ajuns acasă, în România. E prima oară când mă uit la TV, la Survivor. E super aiurea să te uiți la TV, zici că-mi vine să le răspund la ăștia. Are dreptate Musty ce spune! Așa e, bărbații la noi au fost foarte misogini de la început, dar femeile sunt mai bune la Războinici, dar și bărbații de acolo au fost mai slabi. Mi-e dor de Zanni, de Sebi, lăsați-l, mă, pe Sebi în pace, e băiat bun, zice adevărul. Vă zic eu părerea mea, că nu am avut drept la replică. Nu-i chiar așa cum vedeți voi la TV. Am văzut niște certuri și ce a zis Zanni că i-am furat banana Elenei, nu e adevărat. Eu nu sunt supărată pe Zanni că a spus asta. Și Zanni și Sebi zic lucruri adevărate. Sebi nu e îmbârligător, cum e făcut să pară. E o mâncătorie cum nici nu vă închipuiți. I-am zis lui Zanni să-i ceară scuze Elenei, i-am zis că atunci când spui adevărul deranjezi. Roxana e smecheră, sper să nu iasă din competiție” a mai completat Alexandra Stan.

Alexandra Stan, despre locul unde se spală ”Faimoasele”

Alexandra Stan a dezvăluit locul unde fetele de la ”Faimoși” se spală. Este mai departe de tabăra lor, lângă un copac. Acolo, nu erau deranjate de camerele de luat vederi și se puteau bucura de relaxare.

”Am descoperit după ceva timp acea ”cadă a zeițelor”. Era în dreptul unui copac unde făcea Costi meditație (…) Era un loc unde nu erau alge și era cam cât este platoul ăsta, albastru. Foarte drăguț! Stăteam toate fetele acolo, ne spălam, ne spălam hainele. Era foarte tare! Plus că acolo era un pic mai departe și nu veneau reporterii niciodată să ne filmeze. Știau dacă ne ducem acolo poate ne vom scoate și noi sutienul să ne spălăm, chestii de genul ăsta”, a dezvăluit Alexandra Stan, în emisiunea Teo Show.

Tot în cadrul emisiunii ”Teo Show„, Alexandra Stan a negat existența unei relații cu Zannidache, așa cum s-a tot speculat.

În niciun caz, cu siguranță este o conexiune între mine și Zanni, dar nu are nicio legătură cu o conexiune personală sau sexuală, Doamne ferește. El oricum e foarte mic, e ca un copil, mai degrabă îl asociez cu nepotul meu. Într-adevăr, de acolo m-am conectat foarte bine cu el și cred că și datorită faptului că a foarte sincer, exact ca mine. El, pe lângă mine, are și avantajul că e foarte bun pe traseu”, a mai declarat Alexandra Stan în emisiunea Teo Show”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: