Redactia.ro
Home » Monden » Locul secret unde se spală ”Faimoasele” de la Survivor România. Alexandra Stan a dat din casă

Locul secret unde se spală ”Faimoasele” de la Survivor România. Alexandra Stan a dat din casă

Alexandra Stan

Alexandra Stan a dezvăluit noi detalii din echipa ”Faimoșilor”, din care a făcut parte la Survivor România. Artista a mărturisit locul secret unde atât ea, cât și restul colegelor se duceau să se spele. Artista îl numește ”cada zeițelor”.

Locul secret unde se spală ”Faimoasele” de la Survivor România. Alexandra Stan a dat din casă

Alexandra Stan a făcut o dezvăluire interesantă despre concurenții de la Survivor România, după ce a fost eliminată din competiție. Cântăreața a precizat și descris locul unde ea și colegele din echipa ”Faimoșilor” se retrăgeau pentru a-și spăla rufele, dar și pentru a face o baie similară cu cea de acasă.

Artista a mărturisit că locul precum ”o cadă a zeițelor”, era departe de tabăra lor și se află lângă un copac unde Costi Ioniță obișnuia să facă nud meditație. În acea zonă nu venea nici echipa de filmare, iar fetele se puteau bucura și de câteva clipe de relaxare.

”Am descoperit după ceva timp acea ”cadă a zeițelor”. Era în dreptul unui copac unde făcea Costi meditație (…) Era un loc unde nu erau alge și era cam cât este platoul ăsta, albastru. Foarte drăguț! Stăteam toate fetele acolo, ne spălam, ne spălam hainele. Era foarte tare! Plus că acolo era un pic mai departe și nu veneau reporterii niciodată să ne filmeze. Știau dacă ne ducem acolo poate ne vom scoate și noi sutienul să ne spălăm, chestii de genul ăsta”, a dezvăluit Alexandra Stan, în emisiunea Teo Show

Alexandra Stan, adevărul despre relația cu Zannidache

S-a tot zvonit pe parcursul competiției că Alexandra Stan a avut o relație cu Zannidache. Însă, Alexandra a negat acest lucru și a spus că-l percepe precum un copil.

„În niciun caz, cu siguranță este o conexiune între mine și Zanni, dar nu are nicio legătură cu o conexiune personală sau sexuală, Doamne ferește. El oricum e foarte mic, e ca un copil, mai degrabă îl asociez cu nepotul meu. Într-adevăr, de acolo m-am conectat foarte bine cu el și cred că și datorită faptului că a foarte sincer, exact ca mine. El, pe lângă mine, are și avantajul că e foarte bun pe traseu”, a mai declarat Alexandra Stan în emisiunea Teo Show”.

Image result for alexandra stan a parasit survivor

Alexandra Stan a fost eliminată de la Survivor România după ce doctorii au decis că starea de sănătate nu îi mai permite să continue competiția.

Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment, fiecare ceartă, fiecare strategie. De când am venit am tot spus că acesta este challenge-ul vieții mele. Mi-aș fi dorit să merg cât mai mult în competiția asta, însă am dus-o prea departe, am fost răutăcioasă cu colegii mei. Poate nu mai vedeam lucrurile atât de bine (…)”,a spus Alexandra Stan înainte de a părăsi competiția sportivă de la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: