Redactia.ro
Home » Monden » Ce sfat i-a dat Alexandra Stan lui Zanni, după ce a părăsit Survivor România. Reacția uimitoare a concurentului

Ce sfat i-a dat Alexandra Stan lui Zanni, după ce a părăsit Survivor România. Reacția uimitoare a concurentului

Alexandra Stan a parasit Survivor

Alexandra Stan a părăsit, joi seară, Survivor România. A fost demarat un consiliu special de această dată, unul de urgență, în cadrul căruia s-a anunțat că artista nu mai poate continua să lupte alături de ceilalți participanți. Medicii au constatat că fizic și psihic, Alexandra Stan nu mai este capabilă să treacă de probele competiției. Atunci când și-a luat rămas bun de la colegi, cântăreața a ținut să-i dea un sfat lui Zanni, care și-a dorit în repetate rânduri eliminarea ei, deoarece o considera veriga slabă a ”Faimoșilor.” Concurentul a avut o reacție uimitoare.

Ce sfat i-a dat Alexandra Stan lui Zanni, după ce a părăsit Survivor România. Reacția uimitoare a concurentului

Echipa ”Faimoșilor” de la Survivor România a mai rămas fără un membru, Alexandra Stan. Medicii au ajuns la concluzia ca artista să nu mai continue competiția, deoarece nu mai este capabilă fizic și psihic, în mod special. S-a demarat un consiliu de urgență, prin care s-a anunțat acest lucru. Astfel, cântăreței nu i-a mai rămas decât să-și ia rămas bun de la colegi, iar pentru Zanni a avut chiar și un sfat, având în vedere tachinările dintre ei, pe parcursul show-ului.

Este bine cunoscut faptul că Zannidache a nominalizat-o în repetate rânduri pe Alexandra Stan să plece acasă, deoarece a considerat-o una dintre cele mai slabe concurente a echipei. Nu a ezitat să-i spună acest lucru și în față. Iată, însă, că Alexandra Stana a părăsit competiția fără a mai fi propusă către eliminare, de către ”Faimoși”. Atunci când și-a luat rămas bun de la Zanni, Alexandra Stan i-a spus să fie mai bun și să își ceară scuze. Zanni a surâs și i-a confirmat că așa va proceda.

”Alexandra Stan: Să încerci să fii un pic mai bun, pentru că așa e ok, da?

Zanni: Da

Alexandra Stan: Să-ți ceri scuze, da?

Zanni: Da”, a fost dialogul de final dintre Zanni și Alexandra Stan.

Alexandra Stan, sfat legat de Zanni, și Elenei Marin

Alexandra Stan a sfătuit-o și pe Elena Marin să-l ierte pe Zanni după ce a acuzat-o de infidelitate. Atunci, Zanni a schițat o privire către cele două, iar Elena Marin a spus că îi este greu să facă acest lucru.

”Alexandra Stan: Să-l ierți pe Zanni, da? Te rog eu, sa-l ierți!

Elena: Este greu.

Alexandra Stan: Dar să-l ierți!”, a fost dialogul dinte Elena Marin și Alexadra Stan.

Image result for alexandra stan a parasit survivor

Alexandra Stan regretă că a plecat de la Survivor România

La plecare, Alexandra Stan a mărturisit că i-ar fi plăcut să stea mai mult în competiție, pe care o consideră provocarea vieții ei.

„Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment, fiecare ceartă, fiecare strategie.

De când am venit am tot spus că acesta este challenge-ul vieții mele. Mi-aș fi dorit să merg cât mai mult în competiția asta, însă am dus-o prea departe, am fost răutăcioasă cu colegii mei. Poate nu mai vedeam lucrurile atât de bine (…)”, a spus Alexandra Stan înainte de a părăsi competiția sportivă de la Kanal D.

Image result for alexandra stan a parasit survivor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: