Redactia.ro
Home » TV » Cine este soția lui Starlin de la Survivor România 2021

Cine este soția lui Starlin de la Survivor România 2021

GALERIE FOTO (9)

Mariano Starlin Belen Medina este concurent la „Survivor România” și este în echipa Războinicilor. Starlin a mărturisit că își dorește să câștige marele premiu pentru familia lui. 

 

Cine este soția lui Starlin de la Survivor România 2021

În cadrul celui de-al doilea sezon al show-ului de la Kanal D mulți au putut să îl cunoască pe Satrlin, însă puțini sunt cei care știu cum arată familia Războinicului. Concurentul de la Survivor are o familie superbă. Războinicul este îndrăgostit cu femeia care îi este soție, o româncă și care i-a dăruit o fetiță. Micuța are cinci ani și jumătate și seamănă perfect cu tatăl ei.

La ultimul meci de imunitate câștigat, Războinicii au putut citi mai multe mesaje din partea familiei. Starlin a avut atunci un moment de slăbiciune când a primit un semn de la soția sa și nu și-a putut stăpâni lacrimile. Mama copilului i-a transmis să aibă multă putere ți să lupte până la capăt.

„Suntem bine, știu că te gândești la noi. Am fost îngrijorați de accidentările tale. În fiecare seară ne este dor de tine și chiar dacă ne este dor de tine, te așteptăm acasă cât mai târziu. Luptă pentru a-ți îndeplini visul și când simți că nu mai poți, gândește-te la noi. Te iubim din toată inima!”, este mesajul pe care Războinicul l-a primit de la soția sa.

Însă, după ce a citit mesajul emoționant de la soția lui, Starlin a spus că încearcă să fie puternic.

„Nu am cuvinte. E foarte dificil, mă așteptam la asta și m-am gândit din suflet.  Te iubesc cu tot sufletul și în fiecare secundă mă gândesc la voi. Chiar dacă sunt dur pentru că e singura forță să stau aici și să nu renunț. Am făcut un fel de barieră la gândurile de acasă să nu clachez și să nu mă las. Nu mă gândesc la mama, la soacra mea, pentru că în fiecare moment în care mă gândesc mă doare foarte tare.  E greu!” , a mai spus Starlin.

 

Cine este Starlin de la Survivor România

Mariano Starlin Belen Medina este originar din Republica Dominicană, deși în prezent trăiește în România. Concurentul de la Survivor are 37 de ani și a studiat psihologie industrială și resurse umane.

„Particip la «Survivor România» pentru că este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevărat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut. Cunosc Republica Dominicană, chiar dacă am trăit în Santo Domingo, știu fructele, plantele, tot ce poate fi mâncat și ce nu. Îmi pot ajuta coechipierii să se adapteze mai ușor, pentru că știu limba, mâncărurile tradiționale și sunt foarte îndemânatic pe final, am făcut basket și baseball mulți ani. Îmi pot ajuta coechipierii să se adapteze mai ușor, pentru că știu limba, mâncărurile tradiționale și sunt foarte îndemânatic pe final, am făcut baschet și baseball mulți ani”, a spus Stalin despre participarea la  „Survivor România”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: