Redactia.ro
Home » TV » Marilena a părăsit Survivor România! Decizia luată de Războinici: „Am fost nevoiți să luam decizia descalificării”

Marilena a părăsit Survivor România! Decizia luată de Războinici: „Am fost nevoiți să luam decizia descalificării”

Marilena de la Războinicii a părăsit competiția Survivor România 2021. Concurenta Războinicilor de la Survivor a fost descalificată, după un discurs emoționant care a provocat lacrimile coechipierilor. 

 

Marilena a părăsit Survivor România

Marilena a fost descalificată de la Survivor România. Războinicii au luat această decizie după ce concurenta a avut mai multe probleme de sănătate.

,,Vreau să fiu sinceră, exact cum am făcut-o și până acum. În fiecare zi, de două săptămâni, nu mă mai regăsesc. nu mai pot să ies dintr-o stare în care am intrat foarte adânc și îmi vine să plâng încontinuu. Este foarte greu ce trăiesc eu în momentul de față aici și psihic am decăzut foarte mult. Ieșirea pe care am avut-o la consiliu, în loc să fiu bucuroasă, nu am putut să mă bucur de acel premiu să spun așa pentru că eu nu mai vreau să mai continui.

Nu mai pot să continui psihic și nu mă mai motivează absolut nimic și îmi pare enorm de rău pentru echipa mea pentru că în ultimul rând eu chiar i-am tras în jos. Am simțit în ultimele zile că sunt acea verigă negativă și mă simt extrem de vinovată.  Legat de cei de acasă, le mulțumesc că m-au suținut, doar că i-am dezamăgit. Eu nu mai pot să continui, simt că nu mai pot efectiv. Nu mă mai țin picioarele, îmi amorțesc. În fiecare zi mă trezesc plângând și pot confirma și colegii. Nu mai pot! Vreau să îmi cer scuze că i-am dezamăgit și le mulțumesc că mau susținut, dar și aici și acasă voi facee ceea ce simt. E foarte importnat să fii sincer cu tine în interior. Am trăit cele mai intense clipe aici. Nu am mai trăit așa ceva niciodată și m-a făcut să depășesc anumite limite.

Mă credeam o persoană mult mai tare, dar am descoperit că am un psihic foarte slab. Nu îmi este rușine să ridic mâna și să spun că nu mai pot. Nu îmi este rușine. Deși sunt o luptătoare și asta am vrut să dau dovadă tot timpul. În primele săptămâni am dat totul și cred că rezervele mele s-au terminat. Nu mai pot și nu mai vreau”, a spus concurenta de la Războinicii.

După ce a povestit printre lacrimi cât de greu i-a fost în ultima perioadă și că nu își mai dorește să continue competiția Survivor România, Marilena de la Războinici a primit răspunsul pe care îl aștepta.

,,Am înțeles, Marilena, însă decizia ta va duce la desclaificarea din competiția Survivor România. Suntem nevoiți să te descalificăm, astfel încât aventura ta la Survivor România se oprește în această seară, acum și aici. Te rog să îți iei rămas bun de la colegi. Drumul tău la Survivor se oprește aici, Marilena”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România 2021.

Marinela de la Războinici a fost descalificată și a părăsit competiția Survivor România 2021 în lacrimi. Concurenta și-a luat rămas bun de la colegii ei de echipă care au izbucnit și ei în plâns, apoi a plecat în aplauzele ambelor echipe.

Motivul pentru care Marilena vrea să părăsească Survivor România

Războinica Mihaela Berteanu de la Survivor România a fost ultima eliminată din competiția Survivor România. Concurenta a intrat live la emisiunea Ștafeta Mixtă și a dezvăluit mai multe lucruri care s-au întâmplat în Republica Dominicană. Deși nu era de mult timp în competiție, Mihaela a reușit să lege o prietenie cu mai mulți concurenți. Una dintre fetele de care s-a apropiat mai mult în ultimele zile înainte de eliminare a fost Marilena. Tânăra a vorbit despre motivele care au făcut-o pe prietena ei să cedeze psihic și să le ceară celor de acasă să nu o voteze. Marilena ar fi avut probleme grave de sănătate, acesta fiind și motivul pentru care a dorit să părăsească competiția.

„Am ajuns în câteva zile să ne apropiem foarte mult. Nu știu cât de mult s-a deschis față de mine, chiar dacă făceam amândouă parte din grupul ăsta, dar sincer nu cred că se preface.

Ea fizic probabil că mai poate, dar psihic chiar nu mai putea și se vedea lucrul ăsta. Ea s-a îmbolnăvit la un moment dat, avea febră când a plecat, se simțea foarte amețită. Cred că atunci când a văzut că sănătatea ei e în pericol a simțit că după ce îș va reveni sau chiar de la spital, mă gândeam că va pleca acasă. Am simțit-o încă din momentul ăla că vrea să renunțe. Probabil s-a speriat de starea ei de sănătate, dar înainte să meargă la spital, am văzut că vrea în țară. Este foarte hotărâtă să plece acasă. A și spus că nu se poate bucura de susținerea celor de acasă, era dezamăgită”, a declarat Mihaela Berteanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: