Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan și Dorian Popa s-au iubit în liceu! Artista a făcut dezvăluiri incendiare

Alexandra Stan și Dorian Popa s-au iubit în liceu! Artista a făcut dezvăluiri incendiare

Alexandra Stan

Alexandra Stan a făcut dezvăluiri bombă! Faimoasa de la Survivor s-a iubit cu nimeni altul decât Dorian Popa în timpul liceului!

Alexandra Stan și Dorian Popa s-au iubit în liceu

Alexandra Stan și Dorian Popa nu au nevoie de prezentări, fiind unii dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Deși cei doi fac parte din aceeași breaslă, nimeni nu și-a putut da seama de legătura dintre ei. se pare că, în trecut, cei doi au format un cuplu.

Alexandra Stan și Dorian Popa s-au iubit în liceu! Alexandra Stan a povestit că Dorian Popa a fost cel care i-a furat primul sărut, iar povestea lor de dragoste era una tare frumoasă. Artistul îi aducea flori blondinei și adorau să se plimbe de mână. Mai mult, artista susține că ”Mamișor” (n.r. mama lui Dorian Popa) a iubit-o tare mult pe îndrăgita cântăreață.

“Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band şi «Pariu cu viaţa» a fost primul meu iubit. El era la liceul «Eminescu», eu la «Traian», în Constanţa. Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher şi Beyoncé. El de mic era supertalentat şi cânta, îi plăcea mult. Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, a declarat Alexandra Stan pentru click.ro.

Cum a reacționat Dorian Popa la auzul poveștii din trecut?

Dorian Popa nu a putut sta departe de acest subiect, și a avut un cuvânt de spus. Artistul a confirmat relația adolescentină cu Alexandra Stan. Ba mai mult, iubitul lui Babs a ținut să precizeze că între el și artistă a fost dragoste la prima vedere, însă, pe cât de repede a început, pe atât de repede s-a și terminat. Cei doi au fost împreună nici mai mult, nici mai puțin de o lună.

Alexandra Stan și Dorian Popa s-au iubit în liceu! Dorian Popa a recunoscut că atât el, cât și Alexandra Stan au greșit în relație și nu au putut trece peste problemele întâmpinate la momentul respectiv. În prezent, artistul are o relație de mai bine de nouă ani cu Claudia Iosif, poreclită Babs, fiind femeia pe care o răsfață și o iubește nespus de mult.

E o poveste veche, de pe vremea când eram amândoi copii. Ne-am întâlnit la un bal al bobocilor, eu eram în clasa a X-a la Liceul Eminescu, ea în a IX-a la Liceul Traian, două instituţii de învăţământ apropiate din Constanţa. A fost o dragoste la prima vedere, o poveste de dragoste cu scântei. O chestie frumoasă de adolescenţi, însă nu a ţinut mai mult de o lună, ar fi fost imposibil! Amândoi am greşit şi nu am putut trece peste anumite situaţii pe care le-am întâmpinat atunci.”, a povestit și Dorian Popa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: