Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei. ”Sunt în stare de șoc!”

Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei. ”Sunt în stare de șoc!”

Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei, după o relație care a durat patru ani și câteva luni. Vedeta a luat o decizie dificilă cu privire la relația ei.

”Sunt în stare de șoc!”‘

Alexandra Stan a trăit tumultuoase povești de dragoste. Cu toate acestea, vedeta a luat decizia de a se despărți de iubitul actual și să își ia rămas bun într-un mod frumos.

Vedeta și-a explicat decizia printr-un bilet de adio.

”Oricât de clișeu pare, Universul lucrează pentru ca noi să putem ajunge la destinație, indiferent care ar fi aceasta. Chiar dacă eu sunt introspectivă și îmi place să studiez ce se întâmplă în jur, tind să mă atașez de oameni, locuri, mirosuri, sentimente, etc… Sunt totuși, om. Așa că, ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor”, a spus Alexandra Stan.

 

Care este motivul despărțirii

 

Cântăreața a ales să vorbească și despre motivele care au stat la baza separării celor doi. Frumoasa artistă arată că suferă după despărțire și pare că nu ea este cea care a luat această decizie.

”Pot să spun că ultimele 5 luni au fost de-a dreptul superbe, nebune, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă, am înotat la lumina lunii, am dormit pe plajă, mi-am făcut o mulțime de prieteni. (…) Acum însă știu că totul se întâmplă cu un motiv, sunt în armonie cu totul, chiar dacă sunt rănită și tristă, așa cum era normal să fiu. (…)

Nu dau vina pe nimeni, cu atât mai mult nu pe el. Da, a fost frumos să visez alături de cineva și să îmi fac planuri de viitor. Este trist că nu se vor realiza, dar asta m-a făcut să îmi dau seama că trebuie să fiu recunoscătoare pentru fiecare moment în care trăim, pentru că nu știm unde ne duce viața, care este drumul nostru, și atunci trebuie să ne bucurăm de fiecare moment. Dar, într-un final, suntem doar noi și familia noastră.

Iar dacă l-aș întâlni, i-aș spune asta: A fost frumos să trăiesc alături de tine în ultimele luni! Sunt foarte recunoscătoare pentru toate darurile pe care mi le-ai făcut, pentru toate lecțiile pe care mi le-ai dat, pentru calmul, iubirea, fericirea, prietenii, locurile unde m-ai dus… Îmi va fi dor de toate acestea, deja îmi este. Sunt încă în șoc și tot mă gândesc la tine în fiecare moment, mă lupt să mă deconectez de tine, și încerc să îmi amintesc doar de lucrurile frumoase ca să nu te urăsc, să nu îmi otrăvesc inima”, a ținut să noteze Alexandra Stan.

Deși în urmă cu câteva săptămâni, Alexandra și iubitul ei, Bogdan, se arătau mai fericiți ca niciodată, pare că lucrurile dintre ei nu au mers în direcția bună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: