Redactia.ro
Home » TV » Alexandra Stan și Marilena, momentul adevărului. Motivele pentru care au decis să părăsească Survivor România 2021

Alexandra Stan și Marilena, momentul adevărului. Motivele pentru care au decis să părăsească Survivor România 2021

Alexandra Stan și Marilena au părăsit competiția Survivor România 2021 din cauza mai multor probleme de sănătate. Cele două foste concurente au făcut acum primele declarații. 

 

Alexandra Stan și Marilena, momentul adevărului. Motivele pentru care au decis să părăsească Survivor România 2021

Marilena din echipa Războincilor și Alexandra Stan din echipa Faimoșilor au fost eliminate din competiția Survivor România 2021. Ambele concurente au acuzat probleme de sănătate, atât din punct de vedere fizic, dar și psihic. Cele două foste concurente au făcut primele declarații după eliminare.

Războinica și Faimoasa au părăsit competiția de la Kanal D înaintea consiliului de eliminare, deși nimeni nu se aștepta ca ele să facă acest lucru. Însă, situația lor a fost una mai specială și a aimpus acestlucru. Acum, cele două concurente au vorbit deschis despre motivele care le-au determinat să părăsească competiția și să nu ducă la final această provocare.

În timp ce Marilena a avut mai multe probleme de sănătate și a declarat că nu și-a mai găsit motivația de a continua lupta, Războinica nu și-a mai găsit locul în competiție. Mai mult, situațiile tensionate au făcut-o pe Războinică să se îndepărteze ușor de restul colegilor și să se se apropie mai mult de Alin. Astfel, relația cu cei din jur s-a deteriorat rapid.

„Sinceră să fiu, când am plecat de acasă eram foarte convinsă și aveam încredere în mine că o să ajung departe în această competiție pentru că mă știu o luptătoare, dar aici am descoperit un psihic foarte slab, m-am descoperit pe mine, o latură foarte sensibilă.

A fost prima dată în viața mea când am plecat departe de familie fără să am vreun contact cu ei și asta m-a dărâmat, mai ales după ce am primit scrisoarea mamei mele. Acolo am avut așa un moment de slăbiciune și de acolo nu am mai reușit să mă regăsesc, nu am mai avut o motivație să mă duc până la capăt, din păcate. După ce am decis să mă detașez de acel grup format din acele 6 persoane am simțit și o invidie din partea lor și încă există.”, a spus Marilena.

Mai mult, Marilena a avut probleme și cu partea psihică, motivând că se simțea slabă din acest punct de vedere.

Pe de altă parte, Faimoasa Alexandra Stan a dezbvăluit că pentru ea problemele au fost mai mult de natură fizică și că și-ar fi dorit să se antreneze mult mai mult înainte să accepte competiția Survivor România 2021. Însă, dacă Marilena a cedat după ce a primit mesajul din partea familiei, Alexandra Stan a mărturisit că un mesaj de acest fel a motivat-o mai mult.

„Eu aș fi avut foarte mare nevoie să aud pe cineva din familie, mai ales că erau mesaje de la familie.

Erau foarte importante pentru mine. E foarte greu să îți găsești motivația pentru prin ceea ce treci zi de zi aici, oamenii de aici și stresul te fac să nu mai poți. Pentru mine a fost o lovitură sub centură faptul că am pierdut jocul ăla (n.r de comunicare), mai ales că începusem să mă simt rău, aveam infecție la picior, aveam probleme cu stomacul din nou, era a doua oară, mă simțeam slăbită, aveam amețeli și faptul că nu am putut să văd un mesaj de la sora mea, mama mea, pe mine m-a demoralizat foarte mult.”,  a spus și Alexandra Stan.

Alexandra Stan, apel disperat către publicul Survivor: ”Vreau să plec acasă! Am infecție la degete”

Dorul de familie și de cei dragi le-a copleșit pe cele două concurente,a stfel încât au decis să părăsească competiția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: