Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu a putut face față Alexandra Stan la Survivor? Artista trăiește cu un singur rinichi

De ce nu a putut face față Alexandra Stan la Survivor? Artista trăiește cu un singur rinichi

GALERIE FOTO (2) De ce nu a putut face față Alexandra Stan la Survivor? Artista trăiește cu un singur rinichi

Alexandra Stan se luptă cu o problemă de sănătate foarte complicată! Competiția Survivor România a forțat-o să-și depășească limitele însă cu greu a făcut față provocărilor. 

Alexandra Stan are un singur rinichi

Alexandra Stan a intrat în competiția de la Survivor România cu gândul de a se autodepășii, de a trece peste limitele ei și a deveni mai puternică. Deși a dat tot ce a putut pentru a-și ajuta echipă să căștige puncte, artista a făcut cu greu față provocărilor și asta pentru că are o problemă de sănătate care i-a pus piedici.

Puțini știu sau își mai amintesc faptul că Alexandra Stan are un singur rinichi, problemă care i-a îngreunat foarte mult șederea în Republica Dominicană. Deși știa că se supune unui risc imens ducându-se acolo și concurând cu unii dintre cei mai puternici, cântăreața a continuat să lupte pentru a-și demonstra că poate.

”Am avut probleme de sănătate, eu am un singur rinichi și, la un moment dat, începusem să mă umflu destul de tare, rețineam apa, am avut probleme și cu stomacul și am fost de două ori la spital. Am avut și un dereglaj hormonal, însă problemele s-au rezolvat”, a declarat Alexandra Stan.

Cu puțin timp înainte de a părăsi competiția, Alexandra Stan a făcut un apel către oamenii de acasă, cerându-le să o trimită acasă, pentru că era vizibil afectată de tot ce trăia în Republica Dominicană. Faimoasa a spus atunci că a demonstrat tot ce și-a dorit în concurs și că își dorește să se întoarcă cât mai repede la familia ei și la confort.

”Eu nu mai fac față. De mult timp am zis chestia asta și oamenii nu mă cred. Am infecție la degete, mi-am scrântit mâna de nu știu câte ori, am probleme cu stomacul, merg de nu știu câte ori pe zi la toaletă și m-a plouat azi-noapte. Dacă nu ar fi colegii mei să mă susțină, cred că aș intra în depresie. Nu e pentru mine competiția asta, vreau să merg acasă și sper oamenii să înțeleagă chestia asta și să nu mă voteze. Sper să mă trimită acasă”, a spus plângând Alexandra Stan.

Mai mult, Alexandra Stan și-a recunoscut înfrângerea și spune că Survivor România este o competiție mult prea grea pentru ea. Aceasta a spus că se simte rău de o perioadă lungă de timp, iar acum nu mai are puterea fizică sau psihică de a lupta mai departe.

”Nu este un moment greu, este o stare pe care o am de o săptămână, două, care persistă. Simt că nu mai am putere, atât am putut să fac. Mi-am demonstrat că am putut să fac anunite chestii, mi-am depășit anumite limite, simt nevoia să plec acasă, să stau cu familia, nu mai pot.  Nu sunt survivor, nu sunt supraviețuitoare, dacă până acum mă gândeam la premiu, la bani, nu mă mai interesează deloc, pur și simplu vreau să plec, vreau să plec acasă”, a mai spus Alexandra Stan.

Alexandra Stan putea să moară după ce a fost bătută de managerul ei

În 2013, Alexandra Stan a trecut printr-un episod traumatizant! Arista a fost bătută crunt de managerul ei, Marcel Prodan, în condiţiile în care ea avea o stare de sănătate fragilă.

De ce nu a putut face față Alexandra Stan la Survivor? Artista trăiește cu un singur rinichi

Imaginile cu Alexandra Stan vânătă la ochi şi cu urme de violenţă pe corp au şocat oprinia publică în urmă cu aproape opt ani. Atunci, cântăreaţa plângea disperată şi explica cum managerul ei care îi era şi iubit, a agresat-o fizic în urma unei discuţii aprinse care a început în maşină. Nu era prima dată când el încerca să o intimideze cu gesturi agresive. Solista a povestit abia acum cum a reuşit să treacă pesta trauma care a marcat-o.

”M-a scos din maşină, m-a aruncat pe stradă, mi-a dat un picior la geantă şi a început să dea în mine. Mi-a dat picioare în spate şi pe la umeri. Mi-a dat în rinichi şi eu am un singur rinichi. De atunci nu am mai ieşit la toaletă. Cred că rinichiul meu e în pioneze acum”, a declarat Alexandra Stan atunci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: