Redactia.ro
Home » Știri » Alexandra Stan a provocat un accident de circulație în București. Cum se simte artista

Alexandra Stan a provocat un accident de circulație în București. Cum se simte artista

Alexandra Stan a provocat un accident de circulație, vineri, la prânz, în București. Autorităţile susţin că artista nu ar fi acordat prioritate unui taximetrist.

În taximetru, se afla o femeie care a fost rănită în urma impactului şi care ulterior s-a prezentat la spital, la fel şi taximetristul. Surse judiciare au spus că Alexandra Stan nu ar fi acordat prioritate taximetristului, cei doi rămânând fără permisul de conducere pe o perioadă de 30 de zile, conform mediafax. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Alexandra Stan nu a suferit răni fizice.

Alexandra Stan a câştigat MTV Europe Music Award for Best Romanian Act

Alexandra Stan (30 ani) este o solistă vocală și compozitoare din România. A lansat single-ul „Lollipop (Param Pam Pam)” spre finalul anului 2009. Melodia a avut un impact în România la începutul anului 2010, urcând în topurile radiourilor și ajungând până pe locul 18 în Romanian Top 100.

Alexandra Stan a primit multe premii pentru „Mr. Saxobeat”, precum discul de platină în Australia, Spania, Danemarca,Suediași Italia. La Romanian Music Awards 2011 a primit 2 nominalizări pentru „Mr. Saxobeat”, Best Dance și Best Song pe care le-a și câștigat. Ea a fost, de asemenea, nominalizată pentru Premiul MTV Europe Music Awards pentru Best European ActBest European Act la MTV Europe Music Awards 2011, după ce a câștigat MTV Europe Music Award pentru Best Romanian Act.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: