Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan și Tiberiu Argint au împlinit un an de relație. Ce mesaj i-a transmis artista

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au împlinit un an de relație. Ce mesaj i-a transmis artista

GALERIE FOTO (3) Andreea Bălan și Tiberiu Argint au împlinit un an de relație.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au împlinit un an de relație. Jumătatea trupei Andre iubește din nou iar fericirea se vede pe chipul ei. Andreea Bălan a împlinit un an de relație alături de Tiberiu Argint, afaceristul care a ajutat-o să treacă peste perioada divorțului de George Burcea. Cei doi îndrăgostiți petrec acest eveniment în Dubai, bucurându-se din plin de aceste momente.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au împlinit un an de relație. Ce mesaj i-a transmis artista

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au împlinit un an de relație. În urmă cu aproape doi ani, Andreea Bălan a anunțat că divorțează de George Burcea, împreună cu care are doi copii. Vedeta a fost în conflict cu celebrul actor, acuzându-l pe acesta că a consumat substanțe interzise. Ulterior, Andreea l-a cunoscut pe Tiberiu Argint, de care a simțit o conexiune aparte. Așadar, la scurt timp, cei doi au început o relație, iar lucrurile între ei par să se așeze ușor, dar sigur. Duminică, Andreea și Tiberiu au împlinit 1 an de relație, fiind la fel de îndrăgostiți ca în prima zi, cel puțin așa pare din dedicațiile pe care și le fac unul altuia.

Andreea și Tiberiu au ales să sărbătorească primul an de relație într-un mod cu totul special. Și-au spus „La mulți ani” de pe nisipul unic din Dubai. Mai mult, cei doi îndrăgostiți au împărtășit momentele frumoase și pe rețelele de socializare, împreună cu internauții. „La mulți ani, iubitul meu! Primul an minunat”, i-a scris Andreea Bălan iubitului ei la ultima poză cu el de pe Instagram. „La cât mai mulți, iubita mea!”, a fost răspunsul lui Tiberiu Argint.

Blondina este activă pe rețelele de socializare, dovada fiind și comunitatea numeroasă pe care o are de circa 1,5 milioane de urmăritori. Vedeta postează zilnic fotografii din Dubai, ținându-și fanii la curent cu tot ce se întâmplă în vacanță. În ultima postare, Andreea s-a afișat într-un costum de baie de culoare alb etalându-și formele superbe.

Andreea Balan, aparitie incendiara

Tiberiu este cel care i-a făcut poza și care o vede zilnic. Deși o vede și în realitate și este lângă ea, Tiberiu nu s-a putut abține să nu-i comenteze la poză iubitului. „WOW”. Evident, blondina nu l-a lăsat fără răspuns și i-a mulțumit pentru fotografie.

Tiberiu Argint

Cine este Tiberiu Argint

Tiberiu Argint este fratele Soniei Argint Ionescu, prezentatoarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos”, de la TVR1. Acesta nu a fost atras niciodată de lumea mondenă, ci de arhitectură. Conform informațiilor publicate pe rețelele sociale, Tiberiu a urmat Școala Germană Hermann Oberth din Capitală, apoi Colegiul Tehnic de Arhitectură ”I.N.Socolescu”.

Tiberiu a rămas pe acest domeniu și a absolvit cursurile Universității de Arhitectură, iar acum are o afacere în domeniul designerului interior, iar salariul fix și-l ia în calitate de manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.„Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală. Sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile. Am zis că mă văd căsătorită”, a spus Andreea Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: