Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, filmată de iubitul ei în camera de hotel din Dubai. Artista radiază de fericire

Andreea Bălan, filmată de iubitul ei în camera de hotel din Dubai. Artista radiază de fericire

GALERIE FOTO (2) Andreea Bălan, filmată de iubitul ei în camera de hotel din Dubai.

Andreea Bălan, filmată de iubitul ei în camera de hotel din Dubai. Artista trăiește o poveste de dragoste alături de afaceristul Tiberiu Argint. Cei doi au decis să meargă împreună în Dubai, pentru a se relaxa în doi. Andreea a postat un clip video pe Instagram în care apare în camera de hotel, filmat chiar de iubitul ei.

Andreea Bălan, filmată de iubitul ei în camera de hotel din Dubai. Artista radiază de fericire

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au plecat în vacanță, în Dubai. După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan a trecut prin momente dificile. Puternică din fire, artista a reușit să treacă peste orice obstacol, mai ales că le are pe Clara și Ella, fiicele pe care le are cu fostul soț. De aproape un an, blodina trăiește o poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint.

Pentru a se relaxa departe de agitația din România, Andreea și Tiberiu și-au făcut bagajele și au plecat în Dubai. Odată ajunși în hotelul de lux din Dubai, cei doi s-au bucurat de câteva clipe de liniște și relaxare, după care vedeta a ales să împărtășească fericirea ei și cu fanii din mediul online. Andreea l-a lăsat pe Tiberiu să o filmeze în apartamentul luxos pe care cei doi l-au ales, în toate camerele.

Începând din dormitor și până în living, artista a dansat și se bucura de aceste momente. Înainte de a plecat în Dubai, Andreea Bălan le-a spus internauților că îi va ține la curent cu absolut tot ce se va întâmpla când va ajunge și că este pentru prima dată când merge în Emiratele Unite. ”Vă pup dragălașilor, plec în vacanță, o mică vacanță. Vă țin la curent cu destinația. Merg în această țară pentru prima oară și sunt foarte fericită”, a spus Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Balan, filmata de Tiberiu in camera de hotel din Dubai

De ce nu se mută Andreea Bălan cu Tiberiu Argint

După separarea de George Burcea, Andreea Bălan și-a refăcut viața în brațele lui Tiberiu, iar artista pare mult mai liniștită și fericită. Cei doi au plecat în mai multe vacanțe împreună, solista având și o relație bună cu sora iubitului ei. Cu toate astea, mulți se așteptau ca Andreea și Tiberiu să se mute împreună, dar vedeta nu este dispusă să facă acest lucru, momentan.

Deocamdată, divorțul dintre Andreea și George Burcea nu a fost pronunțat, cu toate că lucrurile între cei doi soți par foarte clare. Surse din anturajul vedetei susțin că cele două fiice ale artistei stau în spatele acestei decizi. Jumătatea trupei Andre nu s-a mutat împreună cu partenerul său pentru că s-a gândit la binele fetițelor. Pentru momentan nu se pune problema de o schimbare atât de mare pentru micuțe, ci prioritar este ca ele să fie liniștite. ‘Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine’, a declarat Andreea Bălan în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: