Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Bădulescu a criticat-o pe Andreea Bălan! ”O să iasă iar discuții”

Raluca Bădulescu a criticat-o pe Andreea Bălan! ”O să iasă iar discuții”

Raluca Bădulescu a criticat-o pe Andreea Bălan! ”O să iasă iar discuții”

Raluca Bădulescu a criticat felul în care se îmbracă Andreea Bălan! Criticul de modă a spus asta, chiar dacă știa că vor ieși inevitabil discuții.

Raluca Bădulescu a criticat-o pe Andreea Bălan! ”O să iasă iar discuții”

Raluca Bădulescu a fost recent invitată la emisiunea lui Denise Rifai, la Kanal D. Acolo, jurata de la „Bravo, ai stil” a luat la „puricat” câteva vedete, printre care și Andreea Bălan. Când a adus vorba de artistă, Raluca știut că vor ieși inevitabil discuții. Criticul de modă a declarat că Andreea Bălan este una dintre vedete „nefericit” îmbrăcate.

”Uite Andreea Bălan nu este o artistă tânără, de exemplu, și mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate. O să iasă iar discuții, au mai ieșit de o mie de ori discuții cu Andreea Bălan, suntem învățați cu chestia asta, dar trebuie să înțeleagă un lucru: eu nu am nimic cu persoanele, departe de mine gândul ăsta”, a adăugat ea.

Mai mult, jurata de la ”Bravo, ai stil a explicat” spune că, din punctul său de vedere, pe „lista rușinii” sunt două categorii de persoane publice: artistele tinere, care sunt încă la început de drum și nu și-au descoperit încă propria identitate stilistică și cele care au ani buni de experiență în spate, dar care se mulțumesc să copieze ce văd afară și nu vor să lucreze cu stiliști.

”Complicată întrebare pentru că sunt mai multe. Artistele acestea de noua generație sunt. Cred că sunt două tipuri de vedete mai prost îmbrăcate: artistele astea mai tinere, dar care au o scuză pentru că sunt la început de drum și se află într-o căutare stilistică, apelează la diverși stiliști, azi la unul, mâine la altul, fiecare cu stilul lui… Am avut multe dintre ele pe care le-am criticat la rubrica de la ”Teo Show”, de la Nicole Cherry la Andreea Bălan”, a spus Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu a avut probleme cu legea

Raluca Bădulescu este o persoană transparentă și sinceră. Ori de câte ori greșește, vedeta își asumă responsabilitatea! În noaptea de Revelion, creatoarea de modă a făcut o gafă care a costat-o. Raluca Bădulescu are probleme cu legea!

Jurata de la Bravo,ai stil!, a fost oprită în trafic de oamenii legii în noaptea de Revelion, după ora prevăzută de lege și fără declarație pe proprie răspundere. Polițiștii de la Brigada Rutieră a Capitalei a oprit-o pe blondină în apropierea Arcului de Triumf. După ce au controlat-o, oamenii legii au descoperit că aceasta nu avea actele la ea, extinctor în mașină, și nici declarație pe proprie răspundere, așa cum prevede legea. Așadar, autoritățile au sancționat-o pe vedeta de la KanalD, dar aceasta nu a fost pasivă, încercând să le explice acestora că a întârziat doar 13 minute după ora limită prevăzută de lege.

”Îndepliniți trei sancțiuni: lipsa documentelor, lipsa extinctorului și nu aveți nici declarația. Veți fi sancționată contravențional. Sancțiunea pentru lipsa documentelor este 870 de lei, pentru lipsa extinctorului este de 870d e lei și pentru că nu aveți declarație este între 500 și 2.500 de lei”, i-a spus agentul, Ralucăi Bădulescu.

În cele din urmă, Raluca Bădulescu și-a recunoscut greșeala, precizând că se va conforma și va plăti amenda care i-a fost dată. Raluca Bădulescu se afla în mașină cu iubitul și fiul ei, în momentul în care a fost oprită de autorități. Conform acesteia, vedeta a fost în vizită la apropiați, după care se deplasa spre casă în momentul în care a fost oprită de autorități.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: