Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Bădulescu s-a operat! Ce intervenție estetică și-a făcut vedeta

Raluca Bădulescu s-a operat! Ce intervenție estetică și-a făcut vedeta

GALERIE FOTO (5) Raluca Bădulescu s-a operat! Ce intervenție estetică și-a făcut vedeta

Raluca Bădulescu s-a operat! Vedeta a apelat la medicul estetician chiar înainte de Sărbători, pentru că nu a avut filmări și a avut timp de recuperare.

Raluca Bădulescu s-a operat

Cu ceva timp în urmă, Ralucă Bădulescu începuse să ia în greutate, lucru care a stresat-o foarte mult și de atunci a început să se gândească că ar putea să se opereze din nou la stomac. În urmă cu câțiva ani, aceasta și-a micșorat stomacul pentru a reuși să scape de kilogramele în plus. Atunci, jurata de la ”Bravo, ai stil!” s-a transformat complet.

Vedeta a slăbit 70 de kilograme după prima operație de micșorare a stomacului. În 2013, înainte de a se lăsa pe mâna medicilor, ea cântărea nici mai mult, nici mai puțin de 120 de kilograme!

Raluca Bădulescu nu a apelat însă la aceeași operație, conform surselor din anturajul ei, ci la alta din categoria celor estetice, se pare. Ea și-ar fi făcut abdominoplastie chiar înainte de Sărbători, când n-a avut filmări și a avut timp pentru recuperare, scrie ciao.ro.

“Raluca și-ar fi făcut abdominoplastie ca să scape de colăceii de pe burtică. Începuse să ia în greutate și a încercat să slăbească, dar n-a reușit. Și-ar fi făcut această operație ca să scape de grăsimea acumulată în zona abdomenului și să nu mai fie nevoită să o mascheze cu ținute. Ea s-ar fi operat la o clinică privată”, susțin surse din anturajul juratei “Bravo, ai stil!”.

Acum, vedeta are din nou talie de viespe și se simte bine în pielea ei! Mai mult, ea a început să poarte din nou ținute care să-i evidențieze talia subțire, după cum se poate observa pe contul ei de socializare.

Vedete din România care și-au făcut micșorare de stomac

Imediat după Raluca Bădulescu a urmat și prezentatoarea Teo Trandafir. Vedeta a fost obligată să slăbească din cauza problemelor de sănătate. Teo Trandafir, în vârstă de 52 de ani, s-a prezentat la medic pentru aceeaşi procedură, întrucât dietele şi sportul nu au dat roade. Gazda emisiunii ”Teo Show” a luat decizia de a-şi micşora stomacul în 2013. Atunci a ajuns la 60 kg, de la 123 kg, în doar câteva luni. În pandemie, însă, a mai trişat cu mesele şi se vede cu ochiul liber că nu mai cântăreşte 60 kg.

“Mănânc pufuleţi când mi se face foame, biscuiţi, iar la prânz o ciorbă la bufet!”, a spus Teo Trandafir, la vremea respectivă.

O altă vedetă care s-a operat și care a slăbit considerabil a fost nimeni alta decât Ozana Barabancea. În vârstă de 51 de ani, vedeta s-a mai “împlinit” cu câteva kilograme acum, în pandemie. Celebra artistă şi jurată a emisiunii “Te cunosc de undeva” a ales să facă o operaţie de micşorare a stomacului în urmă cu trei ani. După ce în iunie 2017 şi-a micşorat stomacul, Ozana Barabancea a ajuns să dea jos circa 60 de kilograme. Acum ea are 68.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: