Redactia.ro
Home » TV » Raluca Bădulescu își vinde hainele cu care a apărut la „Bravo, ai stil!”. Cât costă o piesă vestimentară

Raluca Bădulescu își vinde hainele cu care a apărut la „Bravo, ai stil!”. Cât costă o piesă vestimentară

Raluca Bădulescu, jurata emisiunii de la „Bravo, ai stil! Celebrities” își vinde o parte dintre hainele și accesoriile pe care le-a purtat în cadrul show-ului. Vedeta își vinde piesele vestimentare la prețuri foarte accesibile, în ciuda faptului că sunt piese unicat.

 

Cât costă o piesă vestimentară

Raluca a mărturisit că nu îi place să păstreze toate hainele pe care le are, motiv pentru care mare parte din haine le face cadou fanelor și prietenelor sale.  De această dată, Regina regească a emisiunii a făcut o selecție în garderoba ei și a adus la magazinul vintage piese de la Gucci, Armani, Le Silla, Dolce & Gabanna. Dacă fanele sunt bucuroase că Raluca își pune hainele la vânzare, cu att mai mult sunt bucuroase de preț. Raluca a spus că totul este negociabil. Deși unele piese costă sute de euro și chiar mii de euro, juratul le lasă la vânzare cu doar câteva sute de lei.

,,Nu sunt la prima experienta de acest gen, ma bucur ca pot contribui, intr-o oarecare masura, la mediul inconjurator. Pentru ca, in fond, si despre asta este vorba si de la aceasta idee a pornit tot demersul meu; acest magazin promoveaza si militeaza pentru protectia mediului inconjurator, indeamna la a ne invata spre un comportament de consum echilibrat, indeamna la reciclare si reutilizare. In acest sens sunt foarte multe lucruri pe care le cumparam de-a lungul timpului si pe care le purtam o data, de doua ori si, in loc sa facem o bucurie altor persoane, le tinem in dulap. Spre exemplu, am avut obiecte care costau 500 de lei, dar pe care le-am dat la 50 de lei. Genti si pantofi pentru care am platit 600 – 700 de Euro, dar pe care aici le-am dat la preturi foarte mici. Am facut cadouri prietenelor mele de pe instagram si doamnelor care au venit azi aici, in magazin. De asemenea, sunt si piese vestimentare pe care le-am purtat in cadrul editiilor de la “Bravo, ai stil! Celebrities” si pe care le voi expune aici, in magazin, spre vanzare. Ma bucur ca am putut face fericite anumite persoane. Stiu sentimentul pentru ca si eu, la randul meu, cumpar anumite obiecte vestimentare din magazine vintage”, a declarat Raluca Bădulescu, în exclusivitate pentru „Bravo, ai stil!Celebrities”.

 

Care este cea mai scumpă piesă vestimentară a Ralucăi

Cea mai scumpă piesă vestimentară din garderoba Ralucăi Bădulescu este făcută integral din cristale și mărgele și cântărește 27 de kilograme. Raluca Bădulescu este cunoscută pentru stilul său elegant și pentru faptul că este înnebunită după hainele de calitate. Jurata a dezvăluit care estea cea mai scumpă piesă vestimentară pe care o are în garderobă. Este vorba despre jacheta sa Balmain, care are 27 de kilograme și care este realizată integral din cristale și mărgele.

”Excluzând bijuteriile, cele mai scumpe piese din garderoba mea sunt jachetele, pentru care am o adevărată pasiune, şi sacourile. Jachetele tip biker sunt marea mea dragoste, sunt piese timeless, în care merită să investeşti. Cred că trebuie să fie de calitate, au o altă ţinută şi le poţi purta în combinaţii cu piese din magazinele mass-market, arătând ca scoasă din cutie. Cea mai scumpă piesă pe care o am este o jachetă Balmain, o piesă de colecţie, realizată integral din cristale şi mărgele, are 27 de kg, deşi este foarte scurtă. Este piesă mea preferată şi cea mai scumpă din garderobă… Sunt, însă, sigură că nu valorează 3 ron în perioada de pandemie, nu pot mânca mărgelele de pe ea. Nu recomand achiziţionarea unor astfel de piese, decât dacă le iubiţi cu adevărat. Eu mi-am dorit-o cu disperare, am dorit să îi fac propria ei vitrină”, explicat jurata emisiunii.

Însă, vedeta nu poartă numai haine de firmă. Raluca Bădulescu a mărturisit în urmă cu ceva timp că are și haine în valoare de 10 lei, dar că este mai important cum combini aceste piese vestimentare,

”Am în garderoba şi obiecte de 10 ron pe care le port. Important este cum le combini. Există garderobe care conţin numai piese scumpe şi există garderobe, ca a mea, în care sunt şi piese scumpe şi piese ieftine, dar contează cum faci styling şi cum ştii să le porţi. Cunosc persoane care se îmbracă doar de la magazine mass market şi arată impecabil şi persoane care poartă doar piese scumpe care arată foarte ieftin şi nepotrivite. Aşa cum am spus de multe ori şi în emisiunea “Bravo, ai stil!” trebuie să ştii să porţi un lucru, valoarea lor nu contează”, a adăugat vedeta pentru okmagazine.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: