Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Bădulescu desființează o concurentă de la „Bravo, ai stil”: „Ești urâtă. Pari un bărbat fără dinți”

Raluca Bădulescu desființează o concurentă de la „Bravo, ai stil”: „Ești urâtă. Pari un bărbat fără dinți”

Raluca Bădulescu desființează o concurentă de la „Bravo, ai stil”

Concurență mare între vedetele de la Bravo, ai stil! Cele 8 concurente se luptă pentru a-i convinge pe jurați că au cel mai ingenios stil. În ediția de luni seara, Raluca Bădulescu nu a mai trecut cu vederea și a taxat-o pe Bianca Rus, care a fost ulterior eliminată din concurs. Jurata nu s-a eschivat să spună lucrurilor pe nume.

Raluca Bădulescu desființează o concurentă de la „Bravo, ai stil”: „Ești urâtă. Pari un bărbat fără dinți”

Bianca Rus a făcut din nou furori în emisiunea Bravo, ai stil! Însă de această dată, a fost eliminată din concurs, nu înainte de a fi taxată chiar de jurata Raluca Bădulescu. Deși artista era obișnuită cu criticile participantelor, aceasta a fost judecată de către blondină.

Îmbrăcată, se pare de către Deea, într-un costum bleumarin, asortat cu o cămașă albă, fiind o ținută total neobișnuită pentru artistă. Totuși, se pare că Ralucăi Bădulescu nu i-a plăcut această ținută și nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume. „Arăți sinistru. Nu o să te punctez. Îți stă foarte prost. Îți spun sincer, ești urâtă! Mă uitam de la depărtare la tine. fără să te superi pe mine, păreai ca un bărbat fără dinți”, i-a spus Raluca Bădulescu artistei Bia.

Bianca Rus eliminată de la Bravo, ai stil!

Bianca Rus a fost eliminată de la Bravo, ai stil, iar plecarea ei din concurs a surprins pe toată lumea. Aceasta a fost înlocuită de artista Emy Alupei care a anunțat că vrea cu orice preț să câștige marele premiu. Recent, Bia a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu care și-a uimit fanii. Aceasta apare cu părul vopsit blond, cu părul creț și un tuș accentuat la ochi, care îi scoateau în evidență genele false.

Fanii aceștia nu au fost încântați de noua sa apariție, iar unii dintre ei au îndemnat-o să renunțe la acel machiaj, deoarece nu o avantajează deloc. „Bianca.. Ești o tipă așa frumușică… Machiajele acestea te strică efectiv.. Încearcă ceva mai natural; Urât machiaj; Băi, ce ți-ai făcut la buze că arată aiurea rău?; M-am speriat”, sunt câteva dintre comentariile postate la poza de pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: