Redactia.ro
Home » TV » Scandal la „Bravo, ai stil”! Tonciu o atacă pe Roxana Nemeș: „Mi-ar fi rușine în locul tău. S-a văzut cu ce bărbați ai umblat”

Scandal la „Bravo, ai stil”! Tonciu o atacă pe Roxana Nemeș: „Mi-ar fi rușine în locul tău. S-a văzut cu ce bărbați ai umblat”

Scandal la „Bravo, ai stil”!

Un nou scandal a pornit la Bravo, ai Stil! Andreea Tonciu a atacat-o pe Roxana Nemeș, noua concurentă în show. Bruneta nu s-a sfiit și a spus lucrurilor pe nume fără să țină cont de camerele de luat vederi.

Scandal la „Bravo, ai stil”! Tonciu o atacă pe Roxana Nemeș: „Mi-ar fi rușine în locul tău. S-a văzut cu ce bărbați ai umblat”

Andreea Tonciu a amenințat-o pe Roxana Nemeș, noua concurentă la Bravo, ai stil!. Bruneta i-a adresat vorbe dure acesteia, după ce Roxana ar fi ridicat vocea la fosta asistentă a Adrianei Bahmuțeanu.

Nu m-am luat de o fată care nu zice nimic. Trebuia să-mi zici și mie să îmi dau mașina.Te dau în judecată și îți iau și banii, că am cel mai bun avocat. Și tu Roxana Nemeș nu ai ce să-mi spui. Nu aș vrea să vorbesc despre trecutul tău. Ești o needucată. Dacă mă dezbrac de caracter, mă dezbrac până la capăt”, a spus Andreea la adresa cântăreței.

Imediat, Roxana Nemeș a reacționat și i-a spus brunetei că o plictisește. „Deja mă plictisești, Andreea. Tu crezi că poți să zici tot ce vrei că ești Andreea Tonciu? Nu pot să mă schimb.”, spune Roxana Nemeș. Andreea Tonciu este concurenta care reușește să le aducă numeroase injurii concurentelor emisiunii, ori de câte ori are ocazia.

Andreea Tonciu, jigniri grave la adresa Roxanei Nemeș

Evident, bruneta nu s-a oprit din scandal. În spatele scenei, Andreea i-a spus la un moment dat Roxanei că ea nu umblă cu bătrâni, spre deosebire de colega sa.

Am zis că l-ai contactat pe Simedru, un adevăr. Normal că nu e bătrân, bărbată-miu e mai tânăr cu cinci ani decât mine.S-a văzut cu ce bărbați ai umblat , a spus Andreea.

Auzind aceste lucruri, Roxana Nemeș nu s-a mai abținut și i-a adresat câteva cuvinte dure brunetei. „ Ai grijă pe cine acuzi, că mie mi-ar fi rușine în locul tău la ce ai făcut, i-a spus Roxana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: