Redactia.ro
Home » TV » Scandal la „Bravo, ai stil!”. Tonciu o pune la punct pe Calina: „Eu sunt doamna Niculescu”

Scandal la „Bravo, ai stil!”. Tonciu o pune la punct pe Calina: „Eu sunt doamna Niculescu”

În acest sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!”, celebritățile sunt cele care dau testul modei. Nume sonore din showbizul românesc se găsesc pe lista participantelor, iar fanii s-au bucurat să le vadă în această ipostază. După cum era de așteptat, certurile nu s-au lăsat nici ele mult așteptate, iar concurentele s-au „duelat” și-n vorbe, nu doar în stil. Iată cum Tonciu o pune la punct pe Calina, fata Catincăi Roman.

Tonciu o pune la punct pe Calina

Odată întoarsă în competiție, Calina pare mai rezervată față de concurente. Tonciu a sesizat asta și pare să nu-i mai treacăc cu vederea nicio indiscreție de-a Calinei. În cel mai recent episod, cele două ajung din nou la divergențe. „Cred că minte. (…) Eu nu vorbesc aiurea. Eu spun doar ce simt, Calina. (…) Eu nu-ți bag vorbele în gură. Eu pot să-ți bag altceva în gură dacă vrei. (…) Vezi că ești foarte obraznică și nu-ți permit să fii cu mine. Căci eu am 34 de ani și nu-ți permit ție să fii obraznică. Fii obraznică cu prietenele tale nu cu mine. Ești o prefăcută, lasă-mă! Să nu mă mai saluți de acum încolo.”, a fost replica Andreei Tonciu.

La rândul ei, Calina i-a reproșat vorbele urâte adresate ei. „Nu mi se pare foarte frumos ceea ce tocmai mi-ai spus. Eu n-am jignit-o pe ea cu nimic. „Că-ți bag eu ceva în gură?!”. Ce înseamnă asta? Tocmai pentru că sunt 14 ani între noi nu-mi permit. Nu știu cum ai dedus tu că sunt obraznică cu tine și că-ți vorbesc urât.”, a spus Calina.

Andreea Tonciu: „Eu sunt doamna Niculescu”

Cearta nu s-a oprit aici. Tonciu a luat foc când Calina i s-a adresat cu „Băi, Andreea!”. „Băi Andreea, nu! Poți să mă numești doamna Niculescu. Nu „băi, Andreea” că nu sunt de 20 de ani, vreo puștoaică cu care umbli tu pe stradă, ai înțeles?”, i-a reproșat Andreea.

Cearta e escaladat cu reproșurile Andreei. „Tu nu ai respectat juriul, mă respecți pe mine. Ai măi Calina, de ce să ne mai mințim? Ai făcut circ și panarama și zici că ai fost o fată respectuoasă. Nu ești, ești foarte obraznică. (…) Tu poți să faci ce vrei, dar fă-o cu o limită. Fii măcar haioasă. Și când vorbești, scoți ceva pe hură, nu ești haioasă. Zici că ești în lumea ta!”, și-a continuat Tonciu pledoaria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini