Redactia.ro
Home » Monden » Câte clase are Maria Ilioiu de la Bravo ai stil, Celebrities! Nu profesează meseria pentru care s-a pregătit!

Câte clase are Maria Ilioiu de la Bravo ai stil, Celebrities! Nu profesează meseria pentru care s-a pregătit!

GALERIE FOTO (2) Câte clase are Maria Ilioiu

Maria Ilioiu de la Bravo ai stil a devenit cunoscută la TV odată cu emisiunea Insula Iubirii, unde a participat în calitate de ISPITĂ! Acum, este concurentă la sezonul din 2020 a emisiunii Bravo ai Stil, alături de alte vedete din România!

Puțină lume știe, însă, detalii din copilăria și adolescența Mariei, care are un trecut mai zbuciumat decât ai zice la prima vedere. A fost la un pas de moarte!

Maria Ilioiu a povestit, pentru viva.ro, despre cea mai mare dramă din viața sa.

„Am avut un accident. M-a lovit o maşină pe trecerea de pietoni. Şoferul m-a agăţat cu oglinda maşinii. Eu nu îmi aduc aminte nimic, am rămas inconştientă, m-am trezit în spital după doua zile.

Când am căzut, am dat cu fruntea de asfalt, nu m-am recunoscut când m-am văzut în oglindă, doctorii mi-au spus ca două zile s-au rugat de mine ca să mă opereze. De la şoc nu îmi amintesc nimic, doctorilor le-am spus că sunt din Ucraina, accidentul mi-a schimbat mentalitatea.

După ce m-am vindecat, m-am dus la locul accidentului, când m-am dus la locul accidentului am văzut două cruci, în locul acela mai murise doi copii. Coincidentă sau nu era aceeaşi dată, aceeaşi zi, doar că anul era diferit, copiii au fost îngerii mei păzitori’, și-a amintit Maria Ilioiu.

Iti vine sa crezi?! Asa arata ispita Maria Ilioiu înainte de operațiile estetice. E de nerecunoscut!

Câte clase are Maria Ilioiu

Originară din Ucraina, despre Maria Ilioiu nu se știe clar unde a urmat școala primară și liceul. Cert este că, odată ajunsă la București, vedeta e devenit studentă! Și nu a ales orice facultate, ci tocmai pe cea de drept. Este cunoscut faptul că această școală nu este cea mai ușor de urmat, fiind vorba despre 4 ani de studiu intens. Maria, însă, s-a ambiționat și a terminat Facultatea de Drept din cadrul Universității Româno-Americane. Cu toate că a absolvit Facultatea de Drept, nu a profesat în domeniu.

Conform website-ului oficial al Universității Româno-Americane, facultatea de drept, atât la învățământ cu frecvență, cât și la frecvență redusă, presupune studii universitare de licență cu durate de 4 ani. Mai mult, multe dintre materiile studiate în cadrul facultății sunt predate în limba engleză.

Ceea ce este, totuși bizar, este faptul că, pe contul personal de Facebook, Maria Ilioiu nu a notat că ar fi terminat facultatea. În descriere, ea a scris că ar fi urmat, într-adevăr, cursurile facultății de drept, dar între 2009 și… 2009.

Câte clase are Maria Ilioiu de la Bravo ai stil, Celebrities! Nu profesează meseria pentru care s-a pregătit!
Câte clase are Maria Ilioiu de la Bravo ai stil, Celebrities! Nu profesează meseria pentru care s-a pregătit!

Oricum ar fi, cert este că Maria Ilioiu nu este nici avocat, judecător sau notar. Ea preferă să participe la emisiuni de televiziune! În afară de asta, ea deține un magazin unde vinde haine!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: