Redactia.ro
Home » Monden » Cine este sora Ralucăi Bădulescu de la Bravo, ai Stil. Cu ce se ocupă Ioana

Cine este sora Ralucăi Bădulescu de la Bravo, ai Stil. Cu ce se ocupă Ioana

GALERIE FOTO (2) Cine este sora Ralucăi Bădulescu de la Bravo, ai Stil. Cu ce se ocupă Ioana

Pe Raluca Bădulescu o știe toată lumea grație carismei sale, dar și a rolului de jurat din cadrul emisiunii „Bravo, ai stil”, difuzată de postul de televiziune Kanal D. Ceea nu se știe despre ea, însă, e că jurata are o soră. Aceasta din urmă s-a ținut departe de lumina reflectoarelor, motiv pentru care este neștiută publicului larg. Iată cu ce se ocupă și cum arată sora Ralucăi Bădulescu!

Cum arată sora Ralucăi Bădulescu de la „Bravo, ai stil!”?

Dacă Raluca Bădulescu este nelipsită de micile ecrane, sora ei n-are nimic de-a face cu televiziunea. Ioana Bădulescu este mai mică cu trei ani decât jurata „Bravo, ai stil” și urăște să apară la evenimente publice ori pe sticlă.

Raluca a vorbit rar în spațiul public despre sora sa, motivând că acesteia din urmă nu-i place să fie expusă. De ziua ei, însă, a făcut o excepție. Raluca a postat o fotografie cu Ioana și alături un mesaj de „La mulți ani”. „Ea este sora mea, Ioana. Este cea mai deşteaptă, cea mai frumoasă, este magică, este fantastică şi cea mai bună soră din lume. Este o minune strălucitoare şi discretă în acelaşi timp. Cu greu o prind să facem măcar o poză împreună şi nu prea îi place să o postez, dar astazi (n.r. 28 ianuarie) nu mă pot abţine, pentru că este ziua ei. La mulţi ani, Ioana Bădulescu. La mulţi ani, luminoşi şi superbi ca tine. Te iubesc”, este mesajul vedetei pentru sora ei mai mică.

sora ralucai badulescu de la bravo ai stil
Ea e sora Ralucai Badulescu de la Bravo, ai stil

Cine este Ioana Bădulescu? Care e profesia sa

Ioana e de profesie psiholog, motiv pentru care preferă discreția. Ea a urmat cursurile Universității „Titu Maiorescu”, Facultatea Psihologie, în timp ce sora sa a optat pentru „Litere”.

În cadrul unei apariții speciale, în platoul emisiunii Teo`s Show, cele două au vorbit despre relația dintre ele. Raluca a mărturisit că le leagă o prietenie mai înainte de toate și că, da, ca oricare alte surori își împrumută hainele. „A dat Dumnezeu, s-a întâmplat miracolul și am slăbit și acum mai iau haine de la ea uneori! Ea a fost toată viața așa, slabă”, spunea Raluca Bădulescu când începuse să schimbe măsura la haine după operaţia de micşorare a stomacului.

La rândul ei, Ioana a mărturisit că e mândră de progesul surorii ei și de faptul că a reușit să topească acele kilograme. „A fost extraordinar. Și acum mi se pare uimitor când mă uit pe poze mai vechi. Parcă sunt două persoane diferite, deși ea e tot aceeași’, povestea uimită Ioana, sora vedetei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: