Redactia.ro
Home » TV » Raluca Bădulescu a ajuns la spital! Vedeta a trecut prin momente îngrozitoare

Raluca Bădulescu a ajuns la spital! Vedeta a trecut prin momente îngrozitoare

GALERIE FOTO (6) Raluca Bădulescu, dusă de urgență la spital! Vedeta a trecut prin momente îngrozitoare

Raluca Bădulescu a ajuns la spital! Vedeta a trecut prin momente îngrozitoare. Unul dintre jurații reality show-ului Bravo ai stil,Raluca Bădulescu, după ce a făcut atac de panică.

Raluca Bădulescu a ajuns la spital! Vedeta a trecut prin momente îngrozitoare

Raluca Bădulescu este un personaj cunoscut în show-biz-ul românesc, datorită stilului vestimentar inconfundabil. Vedeta declară că nu experimentează trendurile și preferă să poarte haine ieșite din tipar. De asemenea, blondina preferă să poarte mai tot timpul ruj roșu, gene false și un conturing accentuat la ochi.

Acesta este și motivul pentru care aceasta a ajuns la spital. În ediția de sâmbătă a emisiunii Bravo ai stil Celebrities, Raluca va apărea fără pic de machiaj și fără gene false. Întrebată ce s-a întâmplat, aceasta mărturisește că a făcut o alergie în urma căreia a ajuns de urgență la spital. Vedeta a fost sfătuită să renunțe o perioadă la artificiile stilistice.

Raluca Bădulescu, nevoită să renunțe la genele false

Am făcut alergie, prin urmare nu îmi mai pot lipi gene false și nu mă mai pot machia în jurul ochilor, o perioada. După ce mi-am pus genele m-am panicat, pentru că din cauza alergiei mi s-au umflat ochii. Imediat, mi le-am dat jos. Lacrimile, cu toate acele substanțe amestecate, mi-au produs o arsură de cornee. Am fost de urgență la spital. 24 de ore nu am văzut deloc. Am făcut atac de panică!”, povestește Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu va putea fi văzută fără toate acestea, în ediția de sâmbătă seară a show-ului Bravo ai stil! Celebrities!, difuzată la ora 23.00, la Kanald.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: