Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Rus a slăbit spectaculos. Cum arată acum concurenta de la „Bravo, ai stil”?

Bianca Rus a slăbit spectaculos. Cum arată acum concurenta de la „Bravo, ai stil”?

GALERIE FOTO (10) Bianca Rus

Bianca Rus a vrut să le demonstreze tuturor că poate avea o siluetă de invidiat. Cântăreața a realizat că o siluetă trasă prin inel o poate ajuta în carieră. Numărul de kilograme de care vedeta a scăpat este impresionabil.

Cum arată Bianca Rus cu 50 de kilograme mai puțin

Ani la rândul Bianca Rus a fost pe prima pagină din cauza scandalurilor. Vedeta le-a dat peste nas tuturor și a ajuns de la 120 de kilograme la 70 de kilograme. La 30 de ani a reușit să aibă un corp asemeni tinerelor. În urmă cu peste un an, de când a dat kilogramele jos, solista a devenit model pentru creaţiile designerului Florin Burescu, dar şi imaginea unei agenţii imobiliare care i-a oferit posibilitatea să-şi cumpere ce apartament sau casă îşi doreşte.

„Cred într-un regim de viaţă sănătos şi sport. Am 3 mese pe zi, mănânc orice, dar foarte puţin”, ne-a mărturisit vedeta.”

Ce spune Bianca Rus despre participarea la Bravo ai Stil

“Mă bucur nespus să fac parte din acest proiect! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc şi sunt mereu pregătită să încing atmosfera! Vreau să mă descopăr prin ochii celorlalţi în această competiţie. Prin multă muncă, cu ambiţie, cu perseverenţă, talent şi viziune acest vis poate deveni realitate“, spune Bianca Rus care acum are 50 de kilograme.

Vedeta a participat la cel mai nou sezon Bravo ai Stil. Acest sezon este format doar din nume celebre ale presei mondene. Le-a avut ca rivale pe Andreea Tonciu, Raluca Tănase, Gina Chirilă etc. Nu este singura prezentă feminine din show care a reușit să slăbească considerabil. Jurate Raluca Bădulescu a scăpat de 66 de kilograme cu ajutorul bisturiului. Jurata este obișnuită cu intervențiile estetice. Şi-a făcut lifting şi şi-a pus proteze siliconice de 1,5 kg, şi-a făcut injecţii cu botox pentru estomparea ridurilor, apoi şi-a pus şi dantură de Hollywood.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: