Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată familia lui Nicolae Mitea, fotbalistul care s-a iubit cu Andreea Tonciu

Cum arată familia lui Nicolae Mitea, fotbalistul care s-a iubit cu Andreea Tonciu

GALERIE FOTO (6)

S-a iubit pătimaș, timp de șase ani, cu Andreea Tonciu. Relația lor a ținut primele pagini ale ziarelor de scandal din cauza certurilor și neînțelegerilor repetate. În cele din urmă și-au spus „adio” și fiecare a luat-o pe drumul lui. Cum arată familia lui Nicolae Mitea?

Cum arată familia lui Nicolae Mitea

Odată anunțată despărțirea de Andreea Tonciu, aparițiile în presa de scandal ori în televiziune ale lui Nicolae Mitea au încetat. Fotbalistul s-a retras din showbizul românesc și a căutat să-și întemeieze o familie cu o femeie… mai puțin celebră.

Cea care îi este alături în prezent este Irina, o femeie modestă, dar nu mai puțin sexy. Ea i-a dăruit, în ianuarie 2017, o fetiță lui Nicolae Mitea, după care fotbalistul este topit. La cei 34 de ani ai săi, fostul Andreei Tonciu duce o viață tihnită, departe de lumina reflectoarelor.

Nicolae Mitea a renunțat la fotbal

Dispariția din lumina reflectoarelor a venit la pachet cu o altă schimbare majoră în viața lui Nicolae Mitea. Acesta a renunțat la fotbal, deși avea o carieră promițătoare, și s-a dedicat imobiliarelor.

sotia lui nicolae mitea
Ea e Irina, soția lui Nicolae Mitea.

Bărbatul deține o firmă de imobiliare, iar cel mai recent proiect al său i-a adus succesul în domeniu. El a construit un bloc în Pantelimon, iar apartamentele s-au vândut ca pâinea caldă, semn că și conturile lui s-au rotunjit.

Nicolae Mitea, probleme de sănătate

Din păcate, în ultima vreme, fostul fotbalist a acuzat dureri de spate. În urmă cu puțin timp, Nicolae Mitea a ajuns pe patul de spital din cauza unor probleme la rinichi. ”Nicolae Mitea a ajuns la spital, a avut probleme cât se poate de serioase, cu rinichii. A avut de urmat un tratament foarte dificil, abia a scăpat de operație”, a declarat un apropiat de-al fostului fotbalist.

Citește și Ce s-a ales de Nilă, fotbalistul care s-a iubit cu Daniela Crudu?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini