Redactia.ro
Home » TV » Noua concurentă de la Bravo ai Stil! Celebrities!„Știu să combin piesele vestimentare”

Noua concurentă de la Bravo ai Stil! Celebrities!„Știu să combin piesele vestimentare”

GALERIE FOTO (6) Noua concurentă de la Bravo ai Stil! Celebrities!„Știu să combin piesele vestimentare”

Noua concurentă de la Bravo ai Stil! Celebrities!„Știu să combin piesele vestimentare”. Bianca Giurcanu a fost eliminată sâmbătă seara din gala ediției Bravo ai stil!Celebrities!. Vedeta care o va înlocui pe blondină, va fi nimeni alta decât Cristina Șișcanu.

Noua concurentă de la Bravo ai Stil! Celebrities!„Știu să combin piesele vestimentare”

Întoarsă de curând de pe insula Faimoșilor, soția lui Mădălin Ionescu a decis să-și testeze cunoștințele pe podiumul de la Bravo ai Stil! Celebrities.
Cristina Șișcanu va fi noua concurentă care o va înlocui pe Bianca Giurcanu, eliminată în gala de sâmbătă.

Cristina este cunoscută ca având o vastă experiență în televiziune și o activitate mare în social media. Ambițioasă și curajoasă, Cristina Șișcanu este hotărâtă să își demonstreze abilitățile vestimentare în cadrul emisiunii Bravo ai stil!.

Vedeta este sigură de abilitățile sale vestimentale

Mă bucur foarte mult că am intrat în competiția Bravo, ai stil! Celebrities, îmi doresc să învăț lucruri despre modă și stil, aici, de la cei mai buni. Unul dintre punctele mele forțe este faptul că știu să combin piesele vestimentare. Am prins curaj, de-a lungul timpului, când de foarte multe ori, oameni avizați să facă acest lucru mi-au analizat ținutele vestimentare cu care m-am prezentat la diverse evenimente mondene. Aceștia m-au aplaudat de foarte multe ori, și lucrul acesta mi-a dat curaj să încerc să fac combinații vestimentare îndrăznețe. Sunt încrezătoare că pot face lucruri foarte bune aici, la Bravo, ai stil! Celebrities”, spune Cristina Siscanu,

În cadrul ediției de sâmbătă seara,  Andreea Tonciu a fost salvată de la eliminare de către public. Dar, Bianca Giurcanu și Bianca Rus au fost concurentele în pericol de eliminare, iar Bianca Giurcanu fiind concurenta cu cel mai mic procentaj. Într-un final, blondina a fost cea eliminată.

Cristina Șișcanu va concura alături de Andreea Tonciu, Bianca Rus, Raluca Tănase, Theo Rose, Deea, Calina, Alexandru Ungureanu, Oana Radu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: