Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Bădulescu, probleme cu legea! Creatoarea de modă a fost oprită în trafic

Raluca Bădulescu, probleme cu legea! Creatoarea de modă a fost oprită în trafic

GALERIE FOTO (4) Raluca Bădulescu, probleme cu legea!

Raluca Bădulescu, probleme cu legea! Creatoarea de modă a fost oprită în trafic chiar în noaptea de Revelion de către oamenii legii. Aceasta circula pe străzile din Capitală după ora prevăzută de lege și fără declarație pe proprie răspundere. Cu toate că între blondina și polițiști s-a iscat un scandal, creatoarea de modă și-a recunoscut fapta menționând că va plăti.

Raluca Bădulescu, probleme cu legea! Creatoarea de modă a fost oprită în trafic

Raluca Bădulescu, probleme cu legea! Raluca Bădulescu este o persoană transparentă și sinceră. Ori de câte ori greșește, vedeta își asumă responsabilitatea! În noaptea de Revelion, creatoarea de modă a făcut o gafă care a costat-o. Raluca Bădulescu are probleme cu legea!

Jurata de la Bravo,ai stil!, a fost oprită în trafic de oamenii legii în noaptea de Revelion, după ora prevăzută de lege și fără declarație pe proprie răspundere. Polițiștii de la Brigada Rutieră a Capitalei a oprit-o pe blondină în apropierea Arcului de Triumf. După ce au controlat-o, oamenii legii au descoperit că aceasta nu avea actele la ea, extinctor în mașină, și nici declarație pe proprie răspundere, așa cum prevede legea. Așadar, autoritățile au sancționat-o pe vedeta de la KanalD, dar aceasta nu a fost pasivă, încercând să le explice acestora că a întârziat doar 13 minute după ora limită prevăzută de lege. . „Îndepliniți trei sancțiuni: lipsa documentelor, lipsa extinctorului și nu aveți nici declarația. Veți fi sancționată contravențional. Sancțiunea pentru lipsa documentelor este 870 de lei, pentru lipsa extinctorului este de 870d e lei și pentru că nu aveți declarație este între 500 și 2.500 de lei”, i-a spus agentul, Ralucăi Bădulescu.În cele din urmă, Raluca Bădulescu și-a recunoscut greșeala, precizând că se va conforma și va plăti amenda care i-a fost dată. Raluca Bădulescu se afla în mașină cu iubitul și fiul ei, în momentul în care a fost oprită de autorități. Conform acesteia, vedeta a fost în vizită la apropiați, după care se deplasa spre casă în momentul în care a fost oprită de autorități.

Baiatul Ralucăi Bădulescu s-a mutat de acasa

Raluca Bădulescu se consideră o femeie împlinită, având o carieră de succes și o familie minunată. Recent, vedeta a declarat că fiul său a decis să plece de acasă pe timpul pandemiei de coronavirus. Cu toate astea, vedeta consideră că este cea mai bună decizie pentru fiul său, menționând că are încredere deplină în el. „Băiatul s-a orientat, a plecat la mai bine pentru că este la ai mei acasă. A intrat în carantină de foarte mult timp, cred că de dinainte să se instituie măsurile de urgență. S-a gândit în felul următor: e spațiu mare, poate să-și facă lecțiile online, are de toate, plus mâncare bună. Eu nu gătesc nimic!’, a mărturisit jurata show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities!’.

Vali Pungă este fostul soț al Ralucăi Bădulescu și tatăl copilului său. Cei doi s-au despărțit în urmă cu mai mulți, iar fostul model s-a lansat în afaceri peste hotare. Acesta vine în România ori de câte ori are posibilitatea pentru a-și vedea copilul. „Am plecat din tara acum doi ani din tara, acum stau in Madrid. Nu ma gandeam ca o sa ajung atat de departe. Eu nu simt foarte bine criza. Modelele mele au contracte de zeci de mii chiar si de sute de mii de euro. 10% din cat castiga un model intra in contul agentiei. Sunt foarte fericit, e loc de mai bine. Imi doresc mai multi bani, mai multe lucruri, plimbări, distractii”, declara acesta în urmă cu câțiva ani.

Fiul Ralucai Badulescu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: