Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu și Raluca Bădulescu și-au declarat război! Ce replici și-au spus acestea

Cristina Șișcanu și Raluca Bădulescu și-au declarat război! Ce replici și-au spus acestea

Cristina Șișcanu și Raluca Bădulescu și-au declarat război

Cristina Șișcanu și Raluca Bădulescu și-au declarat război în ultima ediție de la ”Bravo, ai stil Celebrities”. Marea finală se apropie, iar juriul comentează ținutele concurentelor la sânge. 

Cristina Șișcanu și Raluca Bădulescu și-au declarat război

În ultima ediție a emisiunii ”Bravo, ai stil Celebrities”, Cristina Șișcanu și Raluca Bădulescu și-au declarat război! Concurentele au încercat să surprindă juriul cu cele mai bune ținute de până acum și au avut apariții spectaculose, însă pentru unele nu a fost destul.

Marea finală se apropie, iar vedetele dau tot ce e mai bun din ele acum pe ultima sută de metri. În încercarea ei de a dovedi că este cea mai bună, Cristina Șișcanu a pășit în fața juraților încrezătoare, însă s-a lovit de criticile dure ale Ralucăi Bădulescu, potrivit playtech.ro.

”Tu arăți că la un carnaval foarte slab. Aveți și pretenții de celebrități. Ai avut noroc, până acum. Au fost concurente mai slabe decât tine. De câte vreme știați de acest concept? Niciodată, în viață asta, ținuta nu este bună. Sunt foarte dezamăgită, nu știu ce va urmă după tine. Văd că nu va pasă. Te-am jignit cu ceva? Eu fac comentarii de ținute de 20 de ani. Le-am văzut dezinteresul și la ea și la Oana Radu și n-am mai putut”, a spus Raluca Bădulescu extrem de nervoasă.

Cristina Șișcanu și Raluca Bădulescu și-au declarat război! Concurenta nu a stat cu mâinile în sân și a răspuns criticilor dure făcute de specialistul în modă. Dacă până acum Cristina Șișcanu s-a abținut în a comenta sau în a avea reacții, de data asta nu s-a mai putut abține și i-a răspuns, la fel de dur, Ralucăi Bădulescu.

”Trebuia să îmi suprimi acest noroc. Nu vin aici să va bateți voi joc de mine. Dacă nu am meritat să ajung aici, trebuia să mă eliminați până acum. Am avut ținute foarte bune și nu știu de ce nu mi le-ați punctat, nu știu din ce cauza. Am fost carnea voastră de tun în foarte multe ediții.

Dacă voi credeți că eu țin piept, n-aveți decât. M-ați transformat într-un om care se ceartă cu voi non-stop. trebuie să avem respect unul față de altul. Eu nu am mai văzut vreun jurat la alte emisiuni TV să vorbească cum vorbiți voi. Mi-ai zis că la niciun eveniment monden din spațiul public, nu m-am îmbrăcat că lumea. Cu altă concurență, nu v-ați permite să faceți ce faceți cu mine”, a replicat Cristinei Șișcanu.

Critisina Șișcanu i-a sfidat pe jurați

Notele proaste primite în ultima perioadă și criticile constante, mai ales din partea lui Cătălin Botezatu, au scos-o din sărite pe Șișcanu, care a declarat la testimoniale că nu o mai interesează deloc jurizarea, sfidându-i pe cei trei specialiști în modă de la pupitrul emisiunii.

Cristina Șișcanu și Raluca Bădulescu și-au declarat război. În edițiile trecute, Șișcanu a atins apogeul conflictelor deschise pe care le avea de ceva vreme cu jurații. Mai exact, jurnalista se consideră nedreptățită și este convinsă că există anumite fete care orice ar face vor fi mereu bine văzute.

”Nu mă mai interesează jurizarea. Nu e corect ce se întâmplă. Jurizarea nu e corectă”, sunt declarațiile ferme ale Cristinei Șișcanu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: