Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu are probleme în familie! A izbucnit în lacrimi

Cristina Șișcanu are probleme în familie! A izbucnit în lacrimi

Cristina Șișcanu trece prin momente de tensiune în familie, de când participă la competiția ”Bravo, ai stil!”. Ea a mărturisit că îi este foarte greu să se împartă între show-ul de televiziune și problemele de acasă.

Cristina Șișcanu are probleme în familie

De când a luat decizia de a participa la ”Bravo, ai stil!”, toată familia îi simte lipsa, spune Cristina Șișcanu. Ea a mărturisit că este condamnată de copiii ei pentru absența îndelungată de acasă și că inclusiv soțul și mama ei sunt ”răsculați” asupra sa, informează ciao.ro

”Nu sunt intr-o stare foarte buna, s-a rasculat toata familia; si sotul si mama si copilul. Ieri mergeam cu masina si mi s-a intunecat in fata ochilor si a trebuit sa opresc pe dreapta, l-am chemat pe sot sa imi aduca magneziu,imi vine sa plang din orice, nu stiu ce am. Sotul zice ca nu mai are nevasta, copilul zice ca nu mai are mama. Situatia nu e prea buna. E foarte solicitant aici, dar ieri chiar am avut o situatie. Am ajuns acasa, mama ma ajuta cu copiii dar e si ea obosita. Ma rog, orice familie are probleme”, a explicat Cristina Șișcanu în emisiunea ”Bravo, ai stil!”

Cristina Șișcanu a mai spus că îi este foarte greu să îndeplinească și rolul de mamă de când a luat decizia de a participa la ”Bravo, ai stil!”. Copiii îi simt lipsa, mai ales că unul dintre ei are probleme de sănătate. De altfel, Cristina a mărturisit că Petra, fiica sa, îi spune: ”mamă, nu ai stil, ai venit tarziu acasa!”

”Eu la 26 de ani am devenit mama a doi copii din care a unuia cu probleme, stiti. Imi pare rau ca nici cu Filip nu petrec mult timp. Acum o saptamana, cea mica imi spune ca nu are mama. cei care au copii, stiu. E greu sa te imparti. Sa fii si buna profesional, sa fii si sotie si mama, dar nu sunt ultima. Oamenii care imi scriu negativ, stau si le raspund pana la trei dimineata. Petra zice: ”mama, nu ai stil, ai venit tarziu acasa!” Sunt foartre apropiata de Filip si Petra si stiu ca imi simt lipsa. femeia e importanta in familie”, a mai spus ea.

Filip, probleme de sănătate din cauza unui vaccin

Filip, care este, de fapt, fiul lui  Mădălin Ionescu dintr-o căsătorie anterioară, a rămas cu probleme de sănătate din cauza unui vaccin. De aceea, la un moment dat a fost evitat de copii și acesta a fost afectat. Drept urmare, a avut nevoie de consiliere psihologică.

”A fost un caz alarmant, acum ceva timp, chiar pe strada noastră. Filip se juca mereu cu un vecin al nostru, de-o vârstă cu el. Se înţelegeau foarte bine şi erau de nedespărţit. La un moment dat însă, fratele băieţelului l-a certat de faţă cu Filip. I-a poruncit practic să nu se mai joace niciodată cu el că nu vorbeşte bine, că nu ţine obiectele cum trebuie în mână. Iar puştiul respectiv nu s-a mai apropiat de Filip de atunci, l-a ocolit. A fost o mare lovitură, o traumă pentru el. L-am dus la logoped, la psiholog, dar degeaba. Din momentul acela, când a fost jignit aşa, nu s-a mai apropiat de un copil care să nu fie special. Din când în când mai merge cu mama în Moldova, de unde sunt eu, şi acolo se simte bine, în largul lui, că oamenii sunt mai calzi şi primitori”, a declarat Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu, mărturii sfâșietoare despre fiul lui Mădălin Ionescu: “A suferit o traumă, l-am dus la psiholog”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: