Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu, deranjată de spusele lui Cătălin Botezatu: ”Și-a arătat fața de personaj ieftin”

Cristina Șișcanu, deranjată de spusele lui Cătălin Botezatu: ”Și-a arătat fața de personaj ieftin”

Competiția ”Bravo, ai stil!” este tot mai acerbă. Jurații intră tot mai des în dispută cu participantele din noul sezon. Așa s-a întâmplat și la ultima ediție difuzată pe Kanal D. Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu și-au adus replici acide.

Cristina Șișcanu, criticată de Botezatu

”Bravo, ai stil!” este o competiție tot mai strânsă, iar concurentele încearcă să se întreacă în ținute care mai de care. Unele dintre ele nu vin cu outfit-uri tocmai pe placul juraților și intră în dispută cu aceștia. Este și cazul Cristinei Șișcanu care s-a certat cu Botezatu la ultima ediție.

După ce Raluca Bădulescu i-a apreciat ținuta, designerul i-a spus că îi îngroșa cumva piciorul. Deranjată de spusele lui Cătălin Botezatu, Cristina a precizat că acesta a făcut un atac la persoană .

„Cine a zis că vreau să am picioarele subțiri?”, a întrebat concurenta.

Mai bine ca niște butuci, cioalne, nu?”, a fost reacția lui Botezatu.

Cristina Șișcanu a mai ținut să sublinieze faptul că designerul face o dezapreciere a aspectului ei fizic și l-a catalogat drept ”personaj ieftin”.„Domnul Botezatu are ceva cu mine. Nu e prima oară când face o dezapreciere la aspectul meu fizic. Nu e nicio problemă. Regele româniei la modă și-a arătat adevărata față de personaj ieftin”, a spus Cristina Șișcanu.

Reacția lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu, însă, a contrazis-o. Designerul i-a garantat că nu îi va mai aprecia nicio ținută de acum încolo. „De ce aș avea ceva cu tine? Alo, alo. Stai așa. Dacă tu vrei să-mi pui în cap toate femeile grăsute, nu o să-ți funcționeze, doamna moderatoare și atotștiutoare din televiziune. Mă iau eu acum de dumneata. Tu să nu-mi spui mie că mă iau eu. Pot să țip până îmi crapă inima la tine și de acum încolo nu o să mai ai de la mine «bravo» nici dacă vii îmbrăcată în Versace din cap până în picioare. Ai tupeu!”,  a spus Cătălin Botezatu.

Cristina Șișcanu a mai fost criticată și pentru alte ținute

Cristina Șișcanu a mai fost criticată și pentru alte ținute de-a lungul emisiunii. De exemplu, toți cei trei jurați nu i-au apreciat un costum din latex roșu pentru că o vulgariza.  „Te vulgarizează acest costum. Pari din vitrina unui sex-shop”. “Nu te avantajeza deloc acest costum, ba din contră, te vulgarizează foarte tare și mă duce cu gândul la vitrina unui sex-shop de pe Magheru de prin ’96-‘97”, a spus Maurice Munteanu.

Tipologia ta e mai apropiată de Cardi B decât de Courtney Love. Insa, Cardi B este un style icon, transmite un anumit tip de mesaj. Nu e doar despre haine și despre cizmele plexy glass pe care le poarta. La tine culorile nu vin bine. O alta rochie și nu foarte complicată ar fi fost mai potrivită”, a spus și Raluca Bădulescu.

Nici atunci Cătălin Botezatu nu a fost mai indulgent. Pe lângă faptul că i-a spus că rochia este una vulgară designerul nu a trecut cu vederea nici cizmele din picioare. Le-a catalogat drept ”urâte”.

”Nu am să mai comentez că rochia este vulgară, a zis deja Maurice, însă cizme mai urâte și mai ieftine ca acestea , nu am văzut în viața mea. Îmi place fața, machiajul, însă peruca nu te avantajeza deloc. Trebuia să te studiezi puțin mai mult”, a menționat și Catalin Botezatu, jurat la “Bravo, ai stil!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: